Ο Σάντσο φεύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οδεύει σε ομάδα έκπληξη

Τζέιντον Σάντσο

i

©Photo by Leon Kuegeler/Getty Images/Ideal Images

Ο Σάντσο φεύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οδεύει σε ομάδα έκπληξη

Κώστας Τόπας 12:22 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:22 - 22.07.2024

Ο εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέιντον Σάντσο, έλαβε πρόταση για συμβόλαιο από έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης και είναι κοντά στην επίτευξη συμφωνίας.

Ο Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος εντάχθηκε στη Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2021 για 73 εκατομμύρια ευρώ, αποβλήθηκε από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας τον Σεπτέμβριο, αφού απάντησε στη δήλωση του Έρικ τεν Χαχ για τις χαμηλές επιδόσεις του στην προπόνηση.

Τελικά ο Άγγλος εξτρέμ εντάχθηκε στην πρώην ομάδα του Μπορούσια Ντόρτμουντ ως δανεικός για έξι μήνες και έφτασε στον τελικό του Champions League με την ομάδα της Bundesliga, προτού επιστρέψει στο Κάρινγκτον αυτό το καλοκαίρι για την προετοιμασία της σεζόν.

Το συγκινητικό μήνυμα του Σάντσο στον Σάκα μετά την πρόκριση της Αγγλίας: «Το έκανες για μένα και τον Ράσφορντ»
EURO 2024

13:10 - 07.07.2024

Το συγκινητικό μήνυμα του Σάντσο στον Σάκα μετά την πρόκριση της Αγγλίας: «Το έκανες για μένα και τον Ράσφορντ»

Ο Τζέιντον Σάντσο με ένα ποστ στο instagram έστειλε το μήνυμά του στον Σάκα μετά την πρόκριση της Αγγλίας, αναφερόμενος στα ρατσιστικά σχόλια που είχαν δεχτεί έπειτα από τον χαμένο τελικό του Euro 2020.

Μετά την επιστροφή του στην ομάδα, ο Έρικ τεν Χαχ τόνισε για τον Σάντσο: «Μιλήσαμε αρκετά. Ο καθένας μπορεί να κάνει ένα λάθος. Αν ο παίκτης σκεφτεί αυτό το καλά, τραβάτε μια γραμμή και προχωράτε».

Αλλά λίγες μέρες μετά τα σχόλια του Τεν Χαχ, φαίνεται ότι ο Σάντσο είναι κοντά στο να συμφωνήσει με τους προσωπικούς όρους με την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού ο παίκτης έλαβε πρόταση για συμβόλαιο από τους Παριζιάνους. Στην πραγματικότητα, ο Σάντσο είναι «εξαιρετικά ενθουσιασμένος» από το έργο που παρουσίασε η Παρί, σύμφωνα με τον Foot Mercato, το οποίο ισχυρίζεται ότι η γαλλική πλευρά εξετάζει επιλογές για να αντικαταστήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Το ρεπορτάζ υποδηλώνει ότι «μένει να φανεί» εάν η Γιουνάιτεντ θα αφήσει τον Άγγλο διεθνή να φύγει και με ποιο τίμημα, αλλά φαίνεται ότι ο πρώην εξτρέμ της Ντόρτμουντ θέλει να αποχωρήσει άμεσα ως ελεύθερος. Νωρίτερα αυτό το μήνα, το BBC ισχυρίστηκε ότι η ομάδα του Τεν Χαχ είναι ανοιχτή να πουλήσει τον Σάντσο αυτό το καλοκαίρι και θέλει 40 εκατομμύρια λίρες για τον νεαρό αστέρα.

Αρκετοί σύλλογοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Σάντσο αυτό το καλοκαίρι, όπως η Μπαρτσελόνα, η Γιουβέντους και η Ντόρτμουντ, με τον Άγγλο διεθνή εξτρέμ να εξετάζει τις επιλογές του.