Τρομερός Σάντσο: Χρειάστηκε μόλις 49 λεπτά για να πετύχει ιστορικό ρεκόρ με την Τσέλσι

Ο Τζέιντον Σάντσο με τη φανέλα της Τσέλσι

Τρομερός Σάντσο: Χρειάστηκε μόλις 49 λεπτά για να πετύχει ιστορικό ρεκόρ με την Τσέλσι

Κώστας Τόπας 09:21 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:21 - 22.09.2024

Αυτό που του πήρε επτά μήνες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Τζέιντον Σάντσο το πέτυχε σε μόλις 49 λεπτά σε αγώνα της Τσέλσι.

Η Τσέλσι μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι της αγγλικής πρωτεύουσας με τη Γουέστ Χαμ. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Conference League, επικράτησε 3-0 εκτός έδρας των «σφυριών» για την πέμπτη αγωνιστική της Premier League και με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση.

Ενας από τους πρωταγωνιστές των Λονδρέζων ήταν ο Νίκολας Τζάκσον, ο οποίος πέτυχε και δύο τέρματα. Ωστόσο, εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Τζέιντον Σάντσο. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός μπορεί να μην βρήκε δίχτυα, αλλά κατάφερε να γράψει ιστορία με τη φανέλα της νέας του ομάδας, που του πήρε επτά μήνες για να το πετύχει κατά τους προβληματικούς πρώτους μήνες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Απτόητη η Τσέλσι: Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται για περισσότερες μεταγραφές τον Ιανουάριο
PREMIER LEAGUE

12:29 - 21.09.2024

Απτόητη η Τσέλσι: Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται για περισσότερες μεταγραφές τον Ιανουάριο

Η Τσέλσι, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Conference League, παρά το γεγονός ότι δαπάνησε αμέτρητα χρήματα το καλοκαίρι για την ενίσχυση του ρόστερ, ετοιμάζεται για περισσότερες μεταγραφές τον Ιανουάριο.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός μοίρασε ασίστ στο πρώτο γκολ του Τζάκσον απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Αυτή ήταν η δεύτερη του ασίστ σε ισάριθμα ματς για την Τσέλσι, έχοντας μοιράσει το γκολ του Κρίστοφερ Νκούνκου απέναντι στη Μπόρνμουθ μια εβδομάδα νωρίτερα. Ενας απολογισμός που του πήρε πολύ περισσότερο χρόνο για να το πετύχει με τα χρώματα της Γιουνάιτεντ.

Έχοντας πάρει μεταγραφή από την Μπορούσια Ντόρτμουντ το καλοκαίρι του 2021, κατέγραψε τις πρώτες του ασίστ με τους «κόκκινους διαβόλους» τον επόμενο Φεβρουάριο με δύο στον ίδιο αγώνα εναντίον της Λιντς στη νίκη με 4-2. Η τρίτη του ασίστ για τον σύλλογο έφτασε μόλις τρία παιχνίδια αργότερα κόντρα στην Τότεναμ πριν ο τραυματισμός περιόρισε την πρώτη του σεζόν στο «Ολντ Τράφορντ».

Το πρώτο του γκολ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν συμπτωματικά σε μια ισοπαλία 1-1 εναντίον του νέου του συλλόγου στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και ο συνολικός του απολογισμός με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ ήταν 12 γκολ και έξι ασίστ.

Ο Έρικ Τεν Χαχ έβαλε στον «πάγο» τον Σάντσο και τον απομάκρυνε από την πρώτη ομάδα μετά από μια δημόσια διαμάχη με τον Άγγλο εξτρέμ, του οποίου η επιθυμία να φύγει ξανά από τον σύλλογο -μετά την πολλά υποσχόμενη περίοδο του με την Ντόρτμουντ την περασμένη σεζόν. Ετσι σήμερα, ο Σάντσο αγωνίζεται με τη φανέλα της Τσέλσι, με την οποία ελπίζει να εκτοξεύσει και πάλι την καριέρα του.

Υπενθυμίζεται ωστόσο, ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Σάντσο ήταν στην ήττα της Γιουνάιτεντ στο Community Shield από τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς αστόχησε από την άσπρη βούλα στη διαδικασία των πέναλτι για να δει τη Σίτι να κατακτάει το τρόπαιο.