Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ αποκάλυψαν το «ψέμα» του Σάντσο κατά την πρώτη του συνέντευξη στην Τσέλσι

Τζέιντον Σάντσο

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ αποκάλυψαν το «ψέμα» του Σάντσο κατά την πρώτη του συνέντευξη στην Τσέλσι

Κώστας Τόπας 14:35 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:35 - 04.09.2024

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψαν μία δήλωση η οποία δεν ήταν αλήθεια από τον Τζέιντον Σάντσο, κατά την πρώτη του συνέντευξη στην Τσέλσι.

Ο Τζέιντον Σάντσο πήγε στην Τσέλσι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου στην Premier League. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός εντάχθηκε στην ομάδα του «Στάμφορντ Μπριτζ» με μια αρχική συμφωνία δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν που περιλαμβάνει οψιόν αγοράς.

Και ο 24χρονος Άγγλος διεθνής μεσοεπιθετικός ανέφερε τον Έντσο Μαρέσκα στις πρώτες του δηλώσεις, λέγοντας πως ο τεχνικός των «μπλε» έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την μεταγραφή του.

Παίκτης εξαφανίστηκε από ιατρικές εξετάσεις και «χάλασε» τη μεταγραφή του σε ομάδα της Premier League
PREMIER LEAGUE

13:24 - 04.09.2024

Παίκτης εξαφανίστηκε από ιατρικές εξετάσεις και «χάλασε» τη μεταγραφή του σε ομάδα της Premier League

Ομάδα της Premier League, φέρεται να βγήκε εκτός προθεσμίας της μεταγραφικής περιόδου, επειδή ο παίκτης με τον οποίο είχε συμφωνήσει, εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια των ιατρικών του εξετάσεων.

«Νομίζω ότι είναι ο προπονητής που με έπεισε να έρθω εδώ», εξήγησε ο Σάντσο αρχικά. «Τον ήξερα από την εποχή του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι. Μου μίλησε στο τηλέφωνο για αυτό το έργο και τι έχτιζε εδώ, και για έναν νεαρό παίκτη σαν εμένα είναι συναρπαστικό και ανυπομονώ να ξεκινήσω. "

Ο Σάντσο πιστεύει ότι το στυλ του Μαρέσκα ταιριάζει στο δικό του παιχνίδι, προσθέτοντας: «Με υπέγραψαν για έναν λόγο και για να συνεισφέρουν στην ομάδα και είμαι έτοιμος να το κάνω. Απολαμβάνω το στυλ παιχνιδιού του. Οι εξτρέμ όταν παίρνουν την μπάλα, τους αρέσει να πηγαίνουν ένα εναντίον ενός και να είναι άμεσοι. Παίζουμε πολλά ένα-δύο με τα 10άρια και ο συνδυασμός των επιθετικών παίζει.

Ωστόσο, οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν επικαλεστεί τον ισχυρισμό του Σάντσο ότι θα δούλευε υπό τον Μαρέσκα, καθώς ο πρώην σταρ των νέων της «γαλάζιων» από το «Έτιχαντ» το 2017, ενώ ο Μαρέσκα εντάχθηκε στους Πολίτες το 2020, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα είχαν διασταυρωθεί.

«Ο Τζέιντον Σάντσο είναι ένας αληθινός ορισμός των ξεδιάντροπων παικτών», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης του Twitter. Ένα δεύτερο tweet ανέφερε: «Ελπίζω να ξέρει πώς να δουλεύει στην προπόνηση γιατί ο Μαρέσκα δεν ξέρει».

Ένας τρίτος είπε: «Αυτό το αξιολύπητο ψέμα συνοψίζει το είδος του άντρα που είναι».

Ο Σάντσο, ο οποίος εμφανίστηκε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ήττα της στο Community Shield από τη Μάντσεστερ Σίτι, δεν έχει παίξει ακόμη στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!