Σάντσο: Το τελευταίο πολυπόθητο κομμάτι για τη νέα Γιουβέντους του Τιάγκο Μότα

Τζέιντον Σάντσο - Φωτ. IMAGO

Σάντσο: Το τελευταίο πολυπόθητο κομμάτι για τη νέα Γιουβέντους του Τιάγκο Μότα

Κώστας Τόπας 14:23 - 29.08.2024

Η Γιουβέντους κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να πείσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παραχωρήσει τον Τζέιντον Σάντσο.

Από την άφιξη του Τιάγκο Μότα στον πάγκο της Γιουβέντους αυτό το καλοκαίρι, οι κινήσεις των «μπιανκονέρι» στην μεταγραφική αγορά είναι κάθε άλλο παρά ήσυχες. Μετά από τέσσερις σεζόν χωρίς να κατακτήσουν το «Scudetto», αποφάσισαν να βγάλουν όλα τα εκατομμύρια τους για να επιστρέψουν στην κορυφή της κατάταξης στην Ιταλία.

Μετά τις οκτώ προσθήκες των Ντι Γκρεγκόριο, Καμπά, Καλούλου, Ντάγκλας Λουίς, Τουράμ, Κόπμεϊνερ και Νίκο Γκονσάλες και Φραντσέσκο Κονσεϊσάο στην επίθεση, για τους οποίους έχουν ξοδέψει περισσότερα από 200 εκατομμύρια ευρώ, οι «μπιανκονέρι» ελπίζουν να ολοκληρώσουν το παζλ της ομάδας τους με ένα τελευταίο κομμάτι. 

Εδώ και αρκετές εβδομάδες η Γιούβε προσπαθεί να εντάξει στο δυναμικό της τον Τζέιντον Σάντσο και όλα δείχνουν ότι η άφιξη του Άγγλου στο Τορίνο είναι θέμα ωρών. Σύμφωνα με το «Sky Sports Italia», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη στο τραπέζι μια πρόταση για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Γιουβέντους έχει προσφέρει στους «κόκκινους διαβόλους» ένα ποσό κοντά στα επτά εκατομμύρια ευρώ μόνο για τον δανεισμό του Σάντσο. Αναμένεται ότι αυτή η μεταφορά θα καταλήξει να περιλαμβάνει υποχρεωτική οψιόν αγοράς, αλλά προς το παρόν είναι άγνωστο αν τελικά θα υπάρξει.

Παρά το γεγονός ότι έλυσε τις διαφορές του με τον Έρικ Τεν Χαχ, ο οποίος τον απομάκρυνε από την ομάδα την περασμένη σεζόν προκαλώντας την επιστροφή του στη Ντόρτμουντ τον Ιανουάριο, ο εξτρέμ δεν είναι μέρος των σχεδίων του Ολλανδού προπονητή. Ο Σάντσο έμεινε εκτός αποστολής της Γιουνάιτεντ στα δύο πρώτα παιχνίδια του στην Premier League, κάτι που υποδηλώνει ότι η συνέχειά του στο Μάντσεστερ είναι πρακτικά μια αδύνατη αποστολή.

Η πιο πιθανή άφιξή του στη Γιουβέντους θα δώσει τέλος στις εικασίες για μεταγραφή στην Τσέλσι,  η οποία έχει αποκτήσει δύναμη τις τελευταίες εβδομάδες. Οι Λονδρέζοι πρότειναν ακόμη και ανταλλαγή Σάντσο-Στέρλινγκ, αλλά ο παίκτης απέρριψε την προσφορά. Η Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε επίσης στη σκηνή κατά τη διάρκεια της αγοράς ως μέρος μιας συμφωνίας ανταλλαγής που περιελάμβανε τον Μάνουελ Ουγκάρτε , αλλά οι Γάλλοι κατέληξαν να εγκαταλείψουν το ενδιαφέρον τους. 

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!