Λεπτό και... εκατομμύριο: Το ασύλληπτο ποσό που θα πάρει η Σακίρα για πέντε λεπτά παρουσίας στο Κόπα Αμέρικα

Σακίρα

i

Σακίρα/©printscreen youtube

Λεπτό και... εκατομμύριο: Το ασύλληπτο ποσό που θα πάρει η Σακίρα για πέντε λεπτά παρουσίας στο Κόπα Αμέρικα

Νίκος Καλαμπάκας 10:26 - 14.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:13 - 14.07.2024

Η Σακίρα ετοιμάζεται για μια μοναδική παράσταση στο Μαϊάμι, αφού θα είναι υπεύθυνη για τη διασκέδαση του κόσμου στο ημίχρονο του τελικού του Κόπα Αμέρικα.

Η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει την Κολομβία στον τελικό του Copa America και στο ημίχρονο της αναμέτρησης θα κάνει την εμφάνισή της η Σακίρα.

Η σούπερ σταρ της μουσικής βιομηχανίας η οποία είχε ξεσηκώσει τον κόσμο και στο Αμερικάνικο Superbowl θα βρεθεί στο Μαϊάμι προκειμένου να τραγουδήσει και μπροστά στους 65.000 που θα δουν δια ζώσης τον τελικό του Copa America (15/7, 03.00).

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο αγώνας για τον τίτλο του Κόπα Αμέρικα θα έχει μουσικό σόου στο ημίχρονο. Στις ΗΠΑ μάλιστα τα Μέσα αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια από την Κολομβία θα πληρωθεί αδρά για τις δεξιότητές της, αφού οι διοργανωτές θα πρέπει να της δώσουν το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Σακίρα θα κάνει μια εμφάνιση πέντε λεπτών στην οποία θα τραγουδήσει κάποιες από τις μεγάλες της επιτυχίες, αλλά και το Punteria, που αποτελεί το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης.