Επίσημο: Στη Βασιλεία ο Σακίρι

Φωτ. IMAGO

Επίσημο: Στη Βασιλεία ο Σακίρι

Sportal newsroom 15:26 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 16.08.2024

Ο Σερντάν Σακίρι, ο οποίος ακούστηκε για την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Βασιλείας, καθώς η ομάδα της Ελβετίας ανακοίνωσε την απόκτησή του το μεσημέρι της Παρασκευής (16/8).

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Σερντάν Σακίρι. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος συνδέθηκε το προηγούμενο διάστημα με δημοσιεύματα που αφορούσαν τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και την ΑΕΚ, είναι ποδοσφαιριστής της Βασιλείας και...με τη βούλα, καθώς ο ελβετικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτησή του το μεσημέρι της Παρασκευής (16/8).

Καμία απόφαση Ηλιόπουλου στην ΑΕΚ εν θερμώ, αλλά τα πάντα στο τραπέζι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:02 - 16.08.2024

Καμία απόφαση Ηλιόπουλου στην ΑΕΚ εν θερμώ, αλλά τα πάντα στο τραπέζι

Ο ιδιοκτήτης της Ένωσης, Μάριος Ηλιόπουλος, αναμένεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, θα μιλήσει μ' όλους μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα πάρει τις αποφάσεις του, αλλά όχι με βιασύνη και εν θερμώ.

Ο Σακίρι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Σικάγο Φάιρ, αποσύρθηκε τον περασμένο Ιούλιο από την Εθνική Ελβετίας μετά από 14 συναπτά έτη που φόρεσε τη φανέλα της.

Στα 14 αυτά χρόνια ο Σακίρι συμμετείχε σε τελικές φάσεις επτά διοργανώσεων Παγκοσμίων Κυπέλλων και Euro, ενώ συνολικά έπαιξε σε 125 αγώνες με απολογισμό 32 γκολ και 34 ασίστ σε 9.168 αγωνιστικά λεπτά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!