«Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν ρωτήσει για Σακίρι»
i

© Imago

«Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν ρωτήσει για Σακίρι»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:46 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:47 - 15.08.2024

Ο Σερντάν Σακίρι βρίσκεται στο στόχαστρο ελληνικών ομάδων σύμφωνα με Γερμανό δημοσιογράφο.

Έπειτα από 2,5 χρόνια στην Αμερική, ο Σακίρι έμεινε ελεύθερος, με τους Σικάγο Φάιαρ να ανακοινώνουν την αποδέσμευσή του.

Ο Ελβετός εντάχθηκε στον σύλλογο του MLS το 2022, προερχόμενος από τη γαλλική Λιόν, και γρήγορα καθιερώθηκε ως ένας από τους πιο επιδραστικούς παίκτες της ομάδας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις ΗΠΑ, ο ίδιος συμμετείχε σε 75 αγώνες, σκοράροντας 16 γκολ και μοιράζοντας 20 ασίστ. Η συνεισφορά του ήταν καθοριστική, ωστόσο πλέον ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Λίβερπουλ, Στόουκ, Ίντερ, Μπάγερν και Βασιλεία, ενώ με την εθνική Ελβετίας μετράει 125 συμμετοχές και 32 γκολ.

Όσον αφορά στην επόμενη μέρα, ο γνωστός δημοσιογράφος Φλόριαν Πλέτενμπεργκ αποκάλυψε πως οι Μπεσίκτας, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ αλλά και κάποιες ομάδες της Σαουδικής Αραβίας έχουν ρωτήσει για την περίπτωσή του, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη, με τον Σακίρι να ζυγίζει τις επιλογές που έχει στα χέρια του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!