Ο Σαλάχ έριξε τη «βόμβα»: «Δεν εξαρτάται από εμένα αν θα μείνω στη Λίβερπουλ»

Μοχάμεντ Σαλάχ - Φωτ. IMAGO

Ο Σαλάχ έριξε τη «βόμβα»: «Δεν εξαρτάται από εμένα αν θα μείνω στη Λίβερπουλ»

Κώστας Τόπας 08:26 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:26 - 02.09.2024

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του στη Λίβερπουλ, αφήνοντας τα πάντα ανοικτά.

Κανείς δεν αμφισβήτησε τη συνέχεια του Μοχάμεντ Σαλάχ στη Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά το μέλλον του «Φαραώ» στα 32 του χρόνια θα συζητηθεί τους επόμενους μήνες αφού το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου 2025.

«Κανείς δεν μου έχει μιλήσει ακόμη για νέο συμβόλαιο», διαβεβαίωσε στο Sky Sports ο Σαλάχ αφού βοήθησε τους «Reds» να πάρουν άνετη νίκη στο «Ολντ Τράφορντ» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με 3-0.

Μερικά λόγια που αυξάνουν την αβεβαιότητα για το μέλλον του στο «Άνφιλντ» για έναν παίκτη που έχει γίνει «κόκκινος» θρύλος από την άφιξή του το 2017 με επτά τίτλους που έχει κερδίσει και 214 γκολ. Παρά την κατάστασή του, ο Σαλάχ ξεκίνησε με στυλ τη σεζόν, με τρία γκολ και τρεις ασίστ σε τρεις αγωνιστικές της Premier League.

«Το καλοκαίρι; Έχω περάσει πολύ χρόνο με τον εαυτό μου, προσπαθώντας να σκεφτώ θετικά γιατί, όπως γνωρίζετε, είναι η τελευταία μου χρονιά στον σύλλογο. Θέλω απλώς να το απολαύσω», είπε ο Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος εξτρέμ παραδέχτηκε ότι πριν από το ντέρμπι είπε ότι ήταν «ίσως η τελευταία φορά» που θα έπαιζε για τη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» γιατί «κανείς δεν μου έχει μιλήσει ακόμα για συμβόλαιο».

«Δεν εξαρτάται από εμένα, κανείς στον σύλλογο δεν έχει μιλήσει μαζί μου, θα δούμε», κατέληξε ο Σαλάχ για την κατάστασή του.

Η υπόθεση ότι ο Σαλάχ θα πάει στη Σαουδική Αραβία εξακολουθεί να ισχύει αφού πριν από ένα χρόνο η Λίβερπουλ απέρριψε πρόταση σχεδόν 180 εκατομμυρίων ευρώ από την Αλ Ιτιχάντ για την απόκτηση του. Το 2022 ανανέωσε και έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της Λίβερπουλ με περισσότερα από 21 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ερωτηθείς για πιθανή αποχώρηση του Σαλάχ, ο Άρνε Σλοτ, ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ, εκτίμησε ότι «αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους παίκτες μας και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, παίζει πολύ καλά». Και κατέληξε: «Δεν μιλάω για συμβόλαια παικτών, αλλά μπορώ να μιλάω για ώρες για το πώς έπαιξε ο Μο σήμερα, σε ενδιαφέρει;». 

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!