Ομάδα έκπληξη πάει για το «μπαμ» με Σαλάχ και Φαν Ντάικ

O Βίρτζιλ Φαν Ντάικ με τον Μοχάμεντ Σαλάχ

i

©imago

Ομάδα έκπληξη πάει για το «μπαμ» με Σαλάχ και Φαν Ντάικ

Νεφέλη Μπισμπίκη 11:25 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 06.10.2024

Δεν σταματούν οι φήμες και για άλλες αποχωρήσεις από την Λίβερπουλ, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ και τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, να βρίσκονται στο προσκήνιο για μία πιθανή έξοδο από τους «Reds», με την Aλ Αχλί να τους διεκδικεί.

Πρώτα ο Τρέντ Αλεξάντερ Άρνολντ, τώρα ο Μοχάμεντ Σαλάχ με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, να βρίσκονται στο στόχαστρο άλλων ομάδων, την στιγμή που τα συμβόλαιά τους λήγουν το επόμενο καλοκαίρι. Τρεις δηλαδή από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Λίβερπουλ , όλα αυτά τα χρόνια.

Τον Άρνολντ διεκδικεί η Ρεάλ Μαδρίτης, τους άλλους δύο, η πρωταθλήτρια της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Αχλί και αυτά τα νέα μόνο ευχάριστα δεν είναι για την Λίβερπουλ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «CaughtOffside», οι Σαουδάραβες θέλουν να εξασφαλίσουν την υπογραφή του Σαλάχ, ενώ οι εκπρόσωποί του βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις. Ο ίδιος ο «Μο», είχε δηλώσει πως δεν γνωρίζει τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά τουλάχιστον θέλει να απολαύσει την τελευταία του χρονιά στους «Reds».

H Αχλί ωστόσο δεν σταματάει εκεί, αλλά εξετάζει, έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της Λίβερπουλ. Ο λόγος για τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Το πλάνο είναι να προσφερθεί και στους δύο παίκτες, τριετές συμβόλαιο με δυνατότητα επέκτασης, εάν και τα δύο μέρη είναι ευχαριστημένα με τη συμφωνία.

Τόσο ο Μοχάμεντ Σαλάχ, όσο και ο Ολλανδός αμυντικός των «Reds», έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παραμείνουν στη Λίβερπουλ, αλλά αν δεν τα βρουν στις διαπραγματεύσεις, δεν αποκλείουν μία συμφωνία σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.