Ποιος Κριστιάνο; Ο Σαλάχ φεύγει από την Λίβερπουλ για να γίνει ο μεγάλος αστέρας στη Σαουδική Αραβία

Ο Άρνε Σλοτ και ο Μοχάμεντ Σαλάχ

Ποιος Κριστιάνο; Ο Σαλάχ φεύγει από την Λίβερπουλ για να γίνει ο μεγάλος αστέρας στη Σαουδική Αραβία

Κώστας Τόπας 12:07 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:09 - 27.09.2024

Η θητεία του Μοχάμεντ Σαλάχ στο «Άνφιλντ» φαίνεται ότι θα φτάσει στο τέλος του μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, με τον «Φαραώ» να ετοιμάζει βαλίτσες για την Σαουδική Αραβία για να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος του πρωταθλήματος.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει συνδεθεί έντονα με την Σαουδική Αραβία τους τελευταίους 12 μήνες, με τη Λίβερπουλ να φέρεται να έχει απορρίψει μια προσφορά άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό το περασμένο καλοκαίρι.

Αφού κατάφερε να κρατήσει τον Σαλάχ τις δύο τελευταίες καλοκαιρινές μεταγραφικές περιόδους, η Λίβερπουλ βρίσκεται στη μάλλον δύσκολη θέση να δει τον «Φαραώ» να αποχωρεί στο τέλος της τρέχουσας σεζόν από το «Άνφιλντ». Τα συμβόλαια των Σαλάχ, Βέρτζιλ Φαν Ντάικ και Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ λήγουν στο τέλος της χρονιάς με τους τρεις αστέρες να συνδέονται με μεταγραφές μακριά από τους «Reds».

«Ξέρω ότι ο Σαλάχ θα φύγει», αποκάλυψε ο πρώην παίκτης της Άστον Βίλα, Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ, στο talkSPORT, σχετικά με το μέλλον του «Φαραώ».

Ο πρώην παίκτης της Premier League δεν κατονόμασε κάποιον συγκεκριμένο σύλλογο, αλλά ισχυρίστηκε ότι ο Σαλάχ θα υπογράψει ρεκόρ συμφωνίας στη Σαουδική Αραβία για να γίνει το πρόσωπο της κατηγορίας μπροστά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Έχω μια πηγή που μου είπε ότι ο Σαλάχ σίγουρα θα γίνει Σαουδάραβας, με αστρονομικό συμβόλαιο. Ακούω ότι θα κερδίσει περισσότερα από τον Κριστιάνο] Ρονάλντο και θα είναι το πρόσωπο του ποδοσφαίρου εκεί. Δεν μπορείς να το απορρίψεις αν είσαι ο Μο Σαλάχ. Έχει κάνει τα πάντα στη Λίβερπουλ αλλά έφτασε η στιγμή να φύγει», συνέχισε.

Ο ίδιος ο Σαλάχ έχει ήδη σχολιάσει την κατάστασή του αφού ρωτήθηκε για το πού βρίσκεται το μέλλον του. Μιλώντας μετά τη νίκη της Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός είπε: «Ξέρετε ότι αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά στον σύλλογο. Θέλω απλώς να το απολαύσω. Δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά κανείς δεν μου έχει μιλήσει στον σύλλογο».