Ο Σαλάχ «έσπασε» τη σιωπή του για το μέλλον του και οι οπαδοί της Λίβερπουλ ανησυχούν για τα χειρότερα

Μοχάμεντ Σαλάχ - Φωτ. IMAGO

Ο Σαλάχ «έσπασε» τη σιωπή του για το μέλλον του και οι οπαδοί της Λίβερπουλ ανησυχούν για τα χειρότερα

Κώστας Τόπας 13:19 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:19 - 29.08.2024

Οι νέες δηλώσεις του Μοχάμεντ Σαλάχ για το μέλλον του στη Λίβερπουλ δεν ήχησαν καλά στα αυτιά των οπαδών των «Reds».

Το συμβόλαιο του Μοχάμεντ Σαλάχ με τη Λίβερπουλ πρόκειται να λήξει στο τέλος της φετινής σεζόν, αφού εντάχθηκε στους «Reds» τον Ιούνιο του 2017.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και ο αρχηγός της ομάδας, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, βλέπουν επίσης τα συμβόλαιά τους να ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν 2024/25, προκαλώντας ανησυχία στους οπαδούς της Λίβερπουλ καθώς θα μπορούσαν να χάσουν τρεις από τους καλύτερους παίκτες τους χωρίς η ομάδα να γεμίσει τα ταμεία της.

Τιμωρία πέντε παιχνιδιών στον Ντάργουιν Νούνιες για το ξύλο με οπαδούς στο Ουρουγουάη - Κολομβία
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

17:09 - 28.08.2024

Τιμωρία πέντε παιχνιδιών στον Ντάργουιν Νούνιες για το ξύλο με οπαδούς στο Ουρουγουάη - Κολομβία

Ο Ντάργουιν Νούνιες τιμωρήθηκε από την Ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής για τα επεισόδια στο παιχνίδι της Ουρουγουάης με την Κολομβία, δεχόμενος ποινή πέντε παιχνιδιών.

Και οι ανησυχίες τους έχουν αυξηθεί μετά την ενημέρωση του Σαλάχ για τις διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιό του σε μια νέα συνέντευξη. Μιλώντας στο Sky Sports, ο 32χρονος είπε: «Ήρθα πριν από τη σεζόν και ήμουν εντάξει, έχω έναν χρόνο ακόμα, οπότε απλά απολαύστε το, μην σκέφτεστε το συμβόλαιο τώρα, μην το σκέφτεστε οτιδήποτε και πραγματικά απλά απολαύστε.

«Δεν θέλω να σκέφτομαι την επόμενη χρονιά και δεν θέλω να σκέφτομαι το μέλλον μου. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να παίρνεις μια μέρα τη φορά και να είσαι ευγνώμων που είσαι εδώ».

Αντιδρώντας στις ειδήσεις στο X, ένας θαυμαστής έγραψε: «Τη στιγμή που υπογράψαμε τον Κιέζα ένιωσα ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η τελευταία σεζόν για τον Σαλάχ».

Ένας άλλος μοιράστηκε την ανησυχία του, γράφοντας: «Βασικά τελείωσε. Ελπίζω να κερδίσει κάτι μεγάλο μαζί μας αυτή τη σεζόν».

Ωστόσο, ένας οπαδός υποστήριξε ότι ο «Φαραώ» μπορεί απλώς να περιμένει μέχρι αργότερα στη σεζόν για να πάρει την απόφασή του, καθώς αξιολογεί τις δικές του επιδόσεις.

«Ο Σαλάχ είναι 32 ετών, είναι σε εξαιρετική φόρμα, αλλά οι παίκτες μπορούν να πέσουν ξαφνικά και γρήγορα σε αυτή την ηλικία, ειδικά εκείνοι που βασίζονται στον ρυθμό - ίσως θέλει απλώς να είναι σίγουρος ότι μπορεί ακόμα να αποδώσει στο κορυφαίο επίπεδο πριν παραταθεί», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.

Ο Σαλάχ έχει κάνει 351 εμφανίσεις με τη Λίβερπουλ, σημειώνοντας πάνω από 300 γκολ ή ασίστ σε αυτό το διάστημα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!