«Ο Τύπος δεν ξέρει τίποτα, όλα για το κλικ»: Ο ατζέντης του Σαλάχ «έσπασε» τη σιωπή του για το μέλλον του Αιγύπτιου στη Λίβερπουλ

Μοχάμεντ Σαλάχ - Φωτ. IMAGO

«Ο Τύπος δεν ξέρει τίποτα, όλα για το κλικ»: Ο ατζέντης του Σαλάχ «έσπασε» τη σιωπή του για το μέλλον του Αιγύπτιου στη Λίβερπουλ

Κώστας Τόπας 14:25 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 13.09.2024

Ο ατζέντης του Μοχάμεντ Σαλάχ έδωσε στη δημοσιότητα μια βάναυση απάντηση στα δημοσιεύματα σχετικά με το συμβόλαιο του Αιγύπτιου εξτρέμ της Λίβερπουλ με τους «Reds».

Η Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή πιστεύεται ότι αξιολογεί το μέλλον τριών από τους σημαντικότερους παίκτες της που τα συμβόλαια τους πρόκειται να λήξουν στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ και ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα μπορούσαν να αποχωρήσουν από τον σύλλογο το επόμενο καλοκαίρι, εάν δεν υπογράψουν σύντομα νέα συμβόλαια με τους «Reds».

Σαλάχ: «Στην αρχή νόμιζα ότι με θεωρούσαν λίγο για τα μεγάλα παιχνίδια»
PREMIER LEAGUE

20:15 - 08.09.2024

Σαλάχ: «Στην αρχή νόμιζα ότι με θεωρούσαν λίγο για τα μεγάλα παιχνίδια»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε μια μικρή συνέντευξη που έδωσε στο επίσημο σάιτ της Premier League παραδέχτηκε ότι στην αρχή φοβόταν πως η άποψη του κόσμου για τον ίδιο στα μεγάλα παιχνίδια δεν ήταν... η καλύτερη.

Και τώρα, ο ατζέντης του Σαλάχ έδωσε στη δημοσιότητα μια σημαντική δήλωση σχετικά με το μέλλον του Αιγύπτιου αστέρα της Λίβερπουλ στον σύλλογο. Ο Ράμι Αμπάς Ίσσα, ο οποίος θεωρείται επίσημα ως δικηγόρος και σύμβουλος του Σαλάχ, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα μήνυμα - «καρφί» για τους δημοσιογράφους που αναφέρουν τις διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο του «Φαραώ»..

«Ολοι αυτοί οι "δημοσιογράφοι" που υπονοούν ότι έχουν "εσωτερικές πληροφορίες" για το μέλλον του Μοχάμεντ κάνουν ισχυρισμούς/αναρτήσεις που δεν βασίζονται σε απολύτως τίποτα. Ολα για το κλικ. Αυτή η ανάρτηση είναι πραγματικά για να σας πω ότι δεν ξέρουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του Σαλάχ.

Ο Κολομβιανός έχει συνεργαστεί με τον Σαλάχ από τις πρώτες μέρες της καριέρας του και ασκεί τακτικά κριτική στο πώς αναφέρουν τα Μέσα ενημέρωσης για τις μεταγραφές και τις διαπραγματεύσεις για συμβόλαια. Παρόλα αυτά, ο ατζέντης του «Φαραώ» τα είχε βάλει ξανά στο παρελθόν τους οπαδούς της Liverpool σχετικά με το μέλλον του Σαλάχ στο Anfield δημοσιεύοντας tweets που συχνά έγιναν πρωτοσέλιδα κατά τις διαπραγματεύσεις για την προηγούμενη επέκταση του εξτρέμ τον Ιούλιο του 2022.

Ο ίδιος ο Σαλάχ έμεινε σιωπηλός σχετικά με το εάν οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν από αυτόν να παρατείνει τη διαμονή του στους «Reds», ωστόσο έδωσε κάποια εικόνα μετά την πρόσφατη κυρίαρχη νίκη της Λίβερπουλ με 3-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ξέρετε ότι αυτή είναι η τελευταία μου χρονιά στον σύλλογο. Θέλω απλώς να το απολαύσω. Δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά κανείς δεν μου έχει μιλήσει στο κλαμπ», είπε στο Sky Sports ο «Φαραώ».