Σαλάχ: «Στην αρχή νόμιζα ότι με θεωρούσαν λίγο για τα μεγάλα παιχνίδια»

Μοχάμεντ Σαλάχ

i

©imago

Σαλάχ: «Στην αρχή νόμιζα ότι με θεωρούσαν λίγο για τα μεγάλα παιχνίδια»

Δημήτρης Χούπης 20:15 - 08.09.2024

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε μια μικρή συνέντευξη που έδωσε στο επίσημο σάιτ της Premier League παραδέχτηκε ότι στην αρχή φοβόταν πως η άποψη του κόσμου για τον ίδιο στα μεγάλα παιχνίδια δεν ήταν... η καλύτερη.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αποτελεί έναν από τους κορυφαίος σκόρερ της Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια, κάτι που το αποδεικνύει σχεδόν σε κάθε αγωνιστική. Ο Αιγύπτιος έχει ξεκινήσει τη σεζόν πάρα πολύ καλά, αφού έχει σκοράρει ήδη τρία γκολ και έχει μοιράσει άλλες τρεις ασίστ.

Μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε δύο ασίστ και ένα γκολ, όντας ο καλύτερος παίκτης της ομάδας στο συγκεκριμένο ματς. Ωστόσο το μέλλον του 31χρονου όσο εκείνος δεν ανανεώνει, είναι αβέβαιο μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της χρονιάς.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ λοιπόν κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των οπαδών στο σάιτ της Premier League και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας με τον Άρνε Σλοτ.

«Πιστεύω ότι παίζουμε καλά μέχρι στιγμής, το οποίο είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Από τη μεριά μου παίζω και εγώ καλά. Χρειάζεται απλά να συνεχίζουμε έτσι και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τρόπαια αυτή τη σεζόν.

Μου αρέσει να παίζω στα μεγάλα παιχνίδια. Όλοι ξέρουν την ιστορία της Γιουνάιτεντ, αλλά και μεταξύ των δύο ομάδων», είπε στην αρχή.

Στη συνέχεια ο Σαλάχ όμως παραδέχτηκε πως τις πρώτες δύο σεζόν που δεν είχε πετύχει γκολ απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους», νόμιζε ότι οι οπαδοί πίστευαν γι' αυτόν ότι δεν είναι για τους μεγάλους αγώνες. Όμως μετά το πρώτο τέρμα... ξεκούμπωσε και τελικά έχει φτάσει τα δέκα τέρματα απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Νομίζω τις δύο πρώτες σεζόν δεν είχα σκοράρει. Είναι τρελό. Νομίζω ο κόσμος έλεγε ότι "αυτός δεν είναι για τα μεγάλα παιχνίδια" ή "δεν είναι τόσο καλός για αυτό το παιχνίδι", αλλά ήμουν τυχερός που βρήκα το πρώτο μου τέρμα και μετά η κατάσταση έγινε πιο εύκολη», πρόσθεσε.