Σάλος με την απολογία του Ρουμπιάλες – Οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες δεν αγωνίζονται ξανά στην εθνική Ισπανίας

Λουίς Ρουμπιάλες & Τζένιφερ Ερμόσο

i

© PrtScr

Σάλος με την απολογία του Ρουμπιάλες – Οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες δεν αγωνίζονται ξανά στην εθνική Ισπανίας

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:47 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:59 - 14.08.2024

Ακόμα χειρότερα έκανε τα πράγματα ο Λουίς Ρουμπιάλες μετά την απολογία του για το φιλί στη Τζένι Χερμόσο. Οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες σκοπεύουν να αποχωρήσουν από την ομάδα της Ισπανίας, στέλνοντας μήνυμα στήριξης στη συμπαίκτρια τους.

Θέμα των ημερών παραμένει στην Ισπανία - και όχι μόνο - το φιλί του προέδρου της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας, στην παίκτρια της εθνικής ομάδας γυναικών, Τζένι Χερμόσο. Η απολογία του, Λουίς Ρουμπιάλες, ήταν εκείνη που αποτέλεσε... λάδι στη φωτιά, αφού ο ίδιος υποστήριξε πως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τη θέση του. 

«Δεν θα παραιτηθώ. Η χώρα μου με πληγώνει, όταν κάνω λάθος, ζητώ συγγνώμη , αλλά δεν μου αξίζει αυτό το κυνήγι που υποφέρω εδώ και πέντε χρόνια. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ως γονέας, προπονητής, συμπαίκτης, δάσκαλος. Θα συνεχίσω να είμαι άνθρωπος χαρούμενος και γεμάτος με τον εαυτό μου. Δουλεύω πολύ καιρό χωρίς διακοπές. 

Ένας είναι λάθος και ένας σωστός. Πρέπει επίσης να ξεκουραστώ. Μετά από αυτή τη συνέλευση θα πάω να ξεκουραστώ με την οικογένειά μου. Ελπίζω να ξεχαστώ και να συνεχίσει να αποδίδεται δικαιοσύνη. Εδώ είναι η αλήθεια. Οι καλοί άνθρωποι ξέρουν ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο και αυτές είναι οι εξηγήσεις μου», ανέφερε συγκεκριμένα ο Ρουμπιάλες.

Αντιδράσεις από τις Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι παίκτριες της Εθνικής Ισπανίας, οι οποίες κατέκτησαν το Μουντιάλ Γυναικών, αντέδρασαν σε αυτή την τοποθέτηση. Μάλιστα, αρκετές από αυτές απείλησαν πως θα αποχωρήσουν από την ομάδα της χώρας, αν δεν απομακρυνθεί ο Ρουμπιάλες από τη θέση. 

Αναλυτικά τα μηνύματα τους μέσω Twitter:

Κάρμεν Μενάγιο: «Ελπίζω πως μετά από αυτό (σ.σ. τη δήλωση του προέδρου), να μην υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ που να πιστεύει πως οι 7 που αποχώρησαν από την Εθνική Ισπανίας το κάναν επειδή ήταν ιδιότροπες. Ο χρόνος βάζει τους πάντες στη θέση τους».

Αθινέα ντελ Καστίγιο: «Είμαστε μαζί σου Τζένι! Φτάνει με τα ψέματα, δεν είσαι μόνη».

Πάτρι Γκουϊχάρο: «Τέλος! Είμαστε μαζί σου Τζένι Ερμόσο. Είναι λυπηρό να φτάνουμε σε αυτό το σημείο για να πιστέψουμε ότι τα παράπονα από εδώ και μήνες ήταν αληθινά».

Αϊτάνα Μπονμάτι Κόνκα: «Υπάρχουν όρια που δεν μπορούν να ξεπεραστούν και δεν μπορούμε να το ανεχτούμε αυτό. Είμαστε μαζί σου φίλη μου».

Αλεξία Πουτέγιας: «Αυτό είναι απαράδεκτο. Τελείωσε. Με την Τζένι Ερμόσο»