Σάλος με το βιβλίο της «μυστικής φυσικοθεραπεύτριας»: «Έκανα έρωτα με δύο παίκτες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας – Έκανα μασάζ στον έναν και μπήκε στα αποδυτήρια άλλος ένας»

Σάλος με το βιβλίο της «μυστικής φυσικοθεραπεύτριας»: «Έκανα έρωτα με δύο παίκτες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας – Έκανα μασάζ στον έναν και μπήκε στα αποδυτήρια άλλος ένας»

Sportal newsroom 12:39 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:52 - 14.08.2024

Μια... μυστική φυσικοθεραπεύτρια αποκάλυψε μέσω του βιβλίου της, πως έκανε έρωτα με δύο παίκτες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Μια φυσιοθεραπεύτρια μέσω ενός βιβλίου που κυκλοφόρησε ισχυρίστηκε ότι έκανε έρωτα με δύο ποδοσφαιριστές της Αγγλίας στο δωμάτιο της εργασίας της. Η «Secret physio», όπως αναφέρεται στην «Daily Mail» ισχυρίζεται ότι είχε σχέσεις και με δύο από τους καλύτερους τενίστες του κόσμου, αλλά και με σταρ του κρίκετ και παίκτες του ράγκμπι. Τα συναρπαστικά απομνημονεύματά της πρόκειται να πυροδοτήσουν ένα παιχνίδι εικασιών σχετικά με την ταυτότητα της γυναίκας και τους αστέρες του αθλητισμού που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Η γυναίκα περιγράφει τη στιγμή που ένας γνωστός ποδοσφαιριστής την αποπλάνησε στο προπονητικό της ομάδας του ενώ εκείνη τον περιέθαλψε. 

«Γδύθηκε και ξάπλωσε στο κρεβάτι μου για μασάζ. Άρχισα να δουλεύω στους μυς του, ζυμώνοντάς τους απαλά και σχολιάζοντας τυχόν κόμπους ή μυϊκά θέματα που εντόπισα στην πορεία. "Είσαι πολύ καλή σε αυτό, έτσι δεν είναι;'' είπε, καθώς επεσήμανα εκεί που νόμιζα ότι είχε προηγούμενους τραυματισμούς. "Έχω μεγάλη εμπειρία", είπα. "Στοιχηματίζω ότι έχεις", μου απάντησε. Ήταν όλα κοροϊδία σε αυτή τη φάση. Ήταν απλώς ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε αντιμέτωπος με μια γυναίκα και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο από το να φλερτάρει. Δεν σκέφτηκα ούτε λεπτό ότι με λάτρεψε. «Τότε, ο τόνος της συζήτησης έγινε πιο έντονος. "Φοράς εσώρουχα κάτω από αυτή τη στολή;", "Είσαι πολύ όμορφη", "Θα ήθελα πολύ να σε δω γυμνή". Τα κομπλιμέντα ήρθαν γρήγορα....».

Η συγγραφέας είπε ότι ο ποδοσφαιριστής στη συνέχεια άγγιξε το πόδι της. «"Είναι εντάξει;" με ρώτησε. «Ναι», απάντησα, προσπαθώντας να συνεχίσω να του κάνω μασάζ. «Καλά», είπε, σπρώχνοντας το χέρι του λίγο πιο ψηλά, μέχρι που άγγιξε τη δαντέλα του εσωρούχου μου». Η μασέρ είπε ότι στη συνέχεια έκανε σεξ με τον ποδοσφαιριστή πριν μπει ένας δεύτερος εξίσου διάσημος ποδοσφαιριστής. Στη συνέχεια έκαναν ένα τρίο, ισχυρίζεται η ίδια.

Σε συνέντευξή της στην «Daily Mail», η συγγραφέας αποκάλυψε ότι αρκετοί από τους αθλητές που είχαν έρθει σε επαφή μαζί της, την παρακάλεσαν έρθει σε επαφή, παρακαλώντας την να μην αποκαλύψει τα ονόματά τους.

«Έξι αστέρια του αθλητισμού επικοινώνησαν μαζί μου αυτή την εβδομάδα – όλοι ήθελαν να μην αποκαλύψω την ταυτότητά τους», είπε η γυναίκα. «Τους είπα ότι δεν θα το έκανα ποτέ και οι ταυτότητές τους θα πάνε στον τάφο μαζί μου».

Το βιβλίο λέει δελεαστικά στο εξώφυλλό του ότι είναι μια «σέξι, συναρπαστική, καθαρή φαντασία» που γράφτηκε «από την ανώνυμη γυναίκα με τα λευκά». Θα περιγράφει λεπτομερώς τους ισχυρισμούς της για κακή συμπεριφορά στα παρασκήνια σε προπονητικά γήπεδα και μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

«Δούλεψα στον αθλητισμό για 30 χρόνια με πολλούς παίκτες και η αλήθεια είναι ότι είχα σεξουαλικές επαφές με πολλά από τα αστέρια του παγκόσμιου αθλητισμού», είπε. «Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα που μπορείτε να φανταστείτε. Είναι τρελό πόσο σεξουαλικός είναι ο κόσμος του αθλητισμού». Η γυναίκα θα αποκαλύψει επίσης πώς είχε σχέση με έναν A-lister του Χόλιγουντ αφού τον συνάντησε σε έναν αγώνα πυγμαχίας.

Η συγγραφέας, η οποία έχει εκδώσει η ίδια τα απομνημονεύματα, εξήγησε: «Ήθελα να γράψω το βιβλίο για τον εαυτό μου, τότε συνειδητοποίησα ότι οι άνθρωποι μπορεί να απολαμβάνουν να το διαβάζουν και, καθώς το έγραψα, σκέφτηκα: "Όλα αυτά είναι αρκετά σέξι πράγματα. οι γυναίκες θα το λατρέψουν". Οι αθλητές είναι μεγάλοι, δυνατοί και η ιδέα να σε ποθούν και μετά να σε παρασύρουν είναι πολύ ελκυστική. Δεν έχω γλιτώσει λεπτομέρειες. Είναι αρκετά ερωτικό ανάγνωσμα. Σίγουρα πέρασα υπέροχα ».