Σάλος με τον Γκρίλις: «Συνελήφθη» να φωτογραφίζετε με άλλη κοπέλα, παρά το γαμήλιο δαχτυλίδι που φορούσε

Τζακ Γκρίλις

i

©Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Σάλος με τον Γκρίλις: «Συνελήφθη» να φωτογραφίζετε με άλλη κοπέλα, παρά το γαμήλιο δαχτυλίδι που φορούσε

Sportal newsroom 13:30 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:52 - 14.08.2024

Ο Τζακ Γκρίλις που ζει τα καλοκαιρινά του πάρτι στο μάξιμουμ μετά την κατάκτηση του τρεμπλ με τη Μάντσεστερ Σίτι, βρίσκεται στην Ισπανία εδώ και περίπου μια εβδομάδα.

Ο Τζακ Γκρίλις συνεχίζει το ξέφρενο πάρτι μετά την κατάκτηση του τρεμπλ με την Μάντσεστερ Σίτι περνώντας αρχικά αξέχαστες στιγμές στο Λας Βέγκας κι έπειτα στην Ίμπιζα.

Ο 27χρονος, τράβηξε την προσοχή όταν βιντεοσκοπήθηκε να κάθεται κατά τη διάρκεια του πάρτι και στη συνέχεια χορεύει με το πουκάμισό του ξεκούμπωτο και να αγγίζει το πόδι της Ντόλι. Η εργαζόμενη της British Airways, φορώντας ένα λευκό καπέλο, στέκεται δίπλα του και ακουμπά το χέρι της στον ώμο του. 

©SS Instagram

Και τώρα ο Γκρίλις έχει από τότε φωτογραφηθεί να κάνει πάρτι δίπλα σε μια άλλη γυναίκα. Κι αυτό παρά τη μακροχρόνια σχέση του με το μοντέλο Σάσα Άντγουντ, και ένα μυστηριώδες συγκρότημα που εμφανίζεται στο δάχτυλο του γάμου του. Η Sun δημοσίευσε φωτογραφίες του νικητή του τρεμπλ με τα κορίτσια, καθώς και αναφέρθηκε στον τρίτο από τον περασμένο μήνα στο Λας Βέγκας, μια άλλη αεροσυνοδός. 

Σε ένα νέο στιγμιότυπο, ο Άγγλος διεθνής φαίνεται να χορεύει χωρίς φανέλα πίσω από μια χαμογελαστή ξανθιά κοπέλα με τα χέρια του να είναι τοποθετήμενα στον ώμο της. Όπως έχει γίνει θέμα στους εορτασμούς του Γκρίλις μετά την κατάκτηση του τρεμπλ με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο πρώην σταρ της Άστον Βίλα δείχνει κάπως θορυβώδης στη φωτογραφία. Η εν λόγω γυναίκα ονομάζεται Χόλι Γουέλς. 

Μόλις πριν από μια εβδομάδα περίπου, ο Γκρίλις ανέβασε μια φωτογραφία κρατώντας ένα μενού ενώ ήταν για δείπνο, όπου οι θαυμαστές εστίασαν σε μια λεπτομέρεια συγκεκριμένα. Μέσα στη θάλασσα από ασημικά που κέρδισε ο Άγγλος τις τελευταίες εβδομάδες, ήταν ένα πολύ μικρότερο κομμάτι μετάλλου που τράβηξε την προσοχή.