Τρέλα στην Αυστρία σε παιδικό αγώνα της Σάλτσμπουργκ: Οπαδοί δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα με καπνογόνα και συνθήματα (vid)

Οπαδοί της Σάλτσμπουργκ σε παιδικό αγώνα

i

Οπαδοί της Σάλτσμπουργκ σε παιδικό αγώνα/PrtScr

Τρέλα στην Αυστρία σε παιδικό αγώνα της Σάλτσμπουργκ: Οπαδοί δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα με καπνογόνα και συνθήματα (vid)

Κώστας Τόπας 15:27 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 14.08.2024

Η ομάδα κάτω των επτά ετών της Σάλτσμπουργκ γνώρισε την αποθέωση από τους φανατικούς οπαδούς του συλλόγου καθώς εμφανίστηκαν σε αγώνα με φωτοβολίδες, ντραμς και σημαίες.

Περισσότεροι από 1.000 οπαδοί εμφανίστηκαν σε αγώνα της ομάδας κάτω των επτά ετών της Σάλτσμπουργκ εναντίον της USV Lamprechthausen. Οι φανατικοί οπαδοί πλημμύρισαν τις κερκίδες του γηπέδου, ανεμίζοντας σημαίες, τραγουδώντας συνθήματα, ανάβοντας καπνογόνα και δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα πρωτοφανή για παιδικό αγώνα.

Ο προπονητής της K-7 Σάλτσμπουργκ, Σάσα Γκαστούμπα, είπε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης, η οποία απευθυνόταν στους οπαδούς της ομάδας: «Από τότε που έπιασα δουλειά στην Austria Salzburg, έχω ερωτηθεί πολλές φορές από αγνώστους για το πως συμπεριφέρονται οι χούλιγκαν της ομάδας και το αν υπάρχουν “κανονικοί” οπαδοί. Πάντα απαντώ με ένα χαμόγελο και με τεράστια υπερηφάνεια. H Austria είναι ένας οικογενειακός σύλλογος που έχει βάλει τα παιδιά στο επίκεντρο όλων όσων κάνει».

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τον ενθουσιασμό τους, οι οπαδοί επέδειξαν άψογη συμπεριφορά και τα παιδάκια ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στο κλίμα που επικρατούσε στο γήπεδο και στο μεγάλο πλήθος που τα παρακολουθούσε.