Σαμάτα: «Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε, χαρούμενος μαζί μου ο Λουτσέσκου»

Ο Σαμάτα με τον Μπάμπα.

i

©intime

Σαμάτα: «Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε, χαρούμενος μαζί μου ο Λουτσέσκου»

Μάνος Τσαλγατίδης 12:44 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 14.08.2024

Ο Άλι Σαμάτα μίλησε στο Sportal μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν και την πρόκριση του Δικεφάλου από τον 7ο όμιλο του UEFA Europa Conference League.

Ο Άλι Σαμάτα μίλησε στο Sportal μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Τανζανός φορ που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι αντικαθιστώντας τον Μπράντον Τόμας τόνισε πως αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ήθελε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του.

Επίσης, αναφέρθηκε και στην προσαρμογή του στο κλαμπ, τονίζοντας πως ο προπονητής της ομάδας, Ράζβαν Λουτσέσκου είναι χαρούμενος μαζί του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άλι Σαμάτα:

«Πρώτα από όλα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Θέλαμε να μπούμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε τον αγώνα. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πήραμε ένα αποτέλεσμα, δεν ήταν αυτό που θέλαμε γιατί θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό πλέον. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο μας παιχνίδι».

Για το ματς κόντρα στην Άιντραχτ και αν το θεωρεί τελικό:

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε από τώρα για το ματς κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ξέρετε έχουμε αγώνα και την Κυριακή, οπότε θα σκεφτούμε αυτούς όταν έρθει η ώρα, τώρα επικεντρωνόμαστε στο ματς της Κυριακής. Σαν γκρουπ προσπαθούμε ο ένας να βοηθάμε τον άλλο. Θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα, αλλά δεν κερδίσαμε».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δείχνει μια ωριμότητα σιγά σιγά στο παιχνίδι του:

«Έχουμε παίκτες με εμπειρία, έχουμε ωριμότητα. Όλοι στο γκρουπ πιστεύουμε πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό, οπότε πάμε βήμα βήμα, αλλά πιστεύω πως είμαστε στη διαδικασία του να πετύχουμε κάτι».

Για το πώς κύλησε ο αγώνας:

«Αξίζαμε τη νίκη, είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε, αλλά κάποιες φορές νικάς κάποιες όχι».

Για τον ίδιο και αν έχει προσαρμοστεί:

Ήρθα στο τέλος του Ιούλη και έπρεπε να καταλάβω τα πάντα γύρω μου. Προσπαθώ να είμαι χρήσιμος και να προσαρμοστώ γρήγορα. Ο κόουτς είναι χαρούμενος με εμένα και εγώ προσπαθώ να γίνω ο εαυτός μου όσο το δυνατόν γρηγορότερα.