Η Ομόνοια εξετάζει την περίπτωση του Αλί Σαμάτα

Σαμάτα

i

© Intime

Η Ομόνοια εξετάζει την περίπτωση του Αλί Σαμάτα

Ο Τανζανός φορ του ΠΑΟΚ, Αλί Σαμάτα, βρίσκεται εκτός πλάνων του Λουτσέσκου και... αρέσει στην Ομόνοια.

Ο Αλί Σαμάτα αποτελεί έναν από τους μεταγραφικούς στόχους της Ομόνοιας. Ο Τανζανός φορ του ΠΑΟΚ είναι εκτός πλάνων και δεν υπολογίζεται από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

Όπως μεταδίδουν οι Κύπριοι, οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» έχουν εντατικοποιήσει τις επαφές τους με τον Δικέφαλο, ψάχνοντας τη φόρμουλα για τη μετακόμιση του Σαμάτα στην Κύπρο, χωρίς ωστόσο να έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής οριστικές εξελίξεις.

Το περασμένο καλοκαίρι, οι Θεσσαλονικείς έφεραν τον Σαμάτα στην Τούμπα, με σκοπό ο Τανζανός να πλαισιώσει τον Μπράντον Τόμας και να αποτελέσει τον διάδοχο του Νέλσον Ολιβέιρα.

Το μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου κλήθηκε να δώσει στη νέα του ομάδα το... εύκολο γκολ, το οποίο ο ΠΑΟΚ είχε να δει από εποχές Πρίγιοβιτς. Ο Άλι Σαμάτα πήρε τις ευκαιρίες του, προσπάθησε για το καλύτερο, όμως δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να δώσει τη... λύση στους ασπρόμαυρους. Συνολικά κατέγραψε 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τρία γκολ κι έξι ασίστ.

Τη φετινή σεζόν, ο Τανζανός πρόλαβε και μέτρησε δύο συμμετοχές στα προκριματικά του Champions League κόντρα στην Μπάνια Λούκα, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει δίχτυα ξανά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!