Κατηγορούμενος για συμμετοχή σε στημένους αγώνες ο Ετό!

Σαμουέλ Ετό

Κατηγορούμενος για συμμετοχή σε στημένους αγώνες ο Ετό!

Sportal newsroom 14:21 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 14.08.2024

Μπλεξίματα με το νόμο έχει ο Σαμουέλ Ετό, καθώς η αστυνομία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε κύκλωμα στημένων αγώνων στο Καμερούν.

Ο Σαμουέλ Ετό έχει γίνει αντικείμενο έρευνας από την αστυνομία του Καμερούν, σύμφωνα με τη Guardian. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Μπαρτσελόνα και Ίντερ θεωρείται ύποπτος για συμμετοχή σε στημένους αγώνες.

Για την ακρίβεια, πρόκειται για τη δεύτερη κατηγορία του Καμερούν, με τον Ετό να κατηγορείται ότι είχε στήσει αγώνες για να ανέβει στη πρώτη κατηγορία, η Βικτόρια Γιουνάιτεντ.

Ο ίδιος, όπως ήταν αναμενόμενο, διέψευσε τα όσα του προσάπτουν, ενώ η εν λόγω υπόθεση ενδέχεται να ανοίξει τους «ασκούς τους αιόλου» και να γίνουν περαιτέρω έρευνες για γενικότερη διαφθορά στην Ομοσπονδία από τον Καμερουνέζο.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο για τον Ετό, καθώς μερικούς μήνες είχαν βγει στο φως οι εν λόγω κατηγορίες, μαζί με συνομιλίες του πρώην παίκτη, στις οποίες συζητούσε τα σχέδια του με τον πρόεδρο της Βικτόρια Γιουνάιτεντ, Βαλεντίν Γκουέιν.

«Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, αλλά πρέπει να είσαι πολύ διακριτικός, αδερφέ. Δεν πρόλαβα να γυρίσω σπίτι ακόμα. Είμαι έξω αδερφέ. Δεν πρόλαβα να πάω σπίτι και να δουλέψω με τον πρόεδρο (της ένωσης διαιτητών του Καμερούν) γιατί δεν μπορώ να τηλεφωνήσω απευθείας στους διαιτητές και να τους πω να είναι προσεκτικοί. Αλλά μπορώ να συνεργαστώ με τον πρόεδρο», είναι ένα απόσπασμα της συνομιλίας τους που είχε βγει στην επιφάνεια.

Tags: