Σαμουέλ Ετό: Μετά το άγριο ξύλο έγινε... πυροσβέστης (vid)

Σαμουέλ Ετό

Σαμουέλ Ετό: Μετά το άγριο ξύλο έγινε... πυροσβέστης (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:56 - 19.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:04 - 20.08.2024

Πριν από λίγες ημέρες ο Σάμουελ Ετό επιτέθηκε σε έναν άνδρα με το περιστατικό να κάνει το γύρο του κόσμου. Χθες στον τελικό του Μουντιάλ ο πρώην ποδοσφαιριστής χώρισε δύο άνδρες που τσακώνονταν.

Το βίντεο που ο Σάμουελ Ετό χτυπά ένα άνδρα μερικές μέρες πριν στο Κατάρ έκανε το γύρο του κόσμου. Στο βίντεο φαινόταν πως ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, της Ίντερ και της Εθνικής Καμερούν επιτίθεται σε έναν άνδρα ο οποίος τον πλησίασε κρατώντας μια βιντεοκάμερα στα χέρια του.

Αν και αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησαν να δώσουν ένα τέλος στο επεισόδιο, ο πλέον πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου του Καμερούν, ήταν ασυγκράτητος συνεχίζοντας να κυνηγάει τον άνδρα με την κάμερα. Κάποια στιγμή, μάλιστα, όταν ο άνδρας έπεσε στο έδαφος ο Σαμουέλ Ετό φαίνεται να του ρίχνει γονατιά στο πρόσωπο. Το περιστατικό αυτό συνέβη έξω από το γήπεδο μετά την πρόκριση της Βραζιλίας στους «16» του Μουντιάλ 2022 με νίκη 4-1 επί της Νότιας Κορέας.

Ο Ετό επιτέθηκε με κλωτσιές σε οπαδό έξω από γήπεδο στο Κατάρ (vid)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

09:21 - 06.12.2022

Ο Ετό επιτέθηκε με κλωτσιές σε οπαδό έξω από γήπεδο στο Κατάρ (vid)

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο από επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Καμερούν, Σαμουέλ Ετό, ο οποίος ρίχνει γονατιά σε άτομο που τον βιντεοσκοπούσε και τον ειρωνευόταν.

«Στις 5 Δεκεμβρίου, μετά το παιχνίδι Βραζιλία – Νότια Κορέα, είχα μία βίαιη συμπεριφορά απέναντι σε έναν άνθρωπο που πιθανόν είναι φίλαθλος της Αλγερίας. Θα ήθελα να απολογηθώ για το ότι έχασα την ψυχραιμία μου και αντέδρασα με τρόπο που δεν ταιριάζει στην προσωπικότητά μου. Ζητώ δημόσια συγγνώμη γι’ αυτό το ατυχές συμβάν», δήλωσε λίγο αργότερα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. 

O Σαμουέλ Ετό τις τελευταίες ώρες έγινε πρωταγωνιστής ενός ακόμα βίντεο. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου του Καμερούν χωρίζει ένα φίλαθλο της Αργεντινής και έναν της Γαλλίας τις εξέδρες του «Λουσαΐλ» που λογομαχούσαν κατά τη διάρκεια του τελικού του Μουντιάλ 2022