Ο Σαμπάολι καταδίκασε το χτύπημα σε παίκτη της Φλαμένγκο από τον βοηθό του (vid)

Χαμός στη Φλαμένγκο.

i

©printscreen

Ο Σαμπάολι καταδίκασε το χτύπημα σε παίκτη της Φλαμένγκο από τον βοηθό του (vid)

Κώστας Τόπας 12:23 - 04.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:30 - 14.08.2024

Ο προπονητής της Φλαμένγκο, Χόρχε Σαμπάολι, ανέφερε ότι είχε μια πολύ κακή εμπειρία από την επίθεση στον επιθετικό της ομάδας, Πέδρο από τον βοηθό του Πάμπλο Φερνάντες, που απολύθηκε από τον σύλλογο.

Ο Πέδρο, ο επιθετικός της Φλαμένγκο, κατήγγειλε σωματική επίθεση που φέρεται να υπέστη πριν από μερικές ημέρες από τον Πάμπλο Φερνάντες, γυμναστή της ομάδας που προπονεί ο Αργεντινός Χόρχε Σαμπάολι, ένα σκάνδαλο που, σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο Τύπο, αποδυναμώνει τη θέση του τελευταίου.

Ο πρώην προπονητής της Μαρσέιγ μίλησε για την υπόθεση μετά την επιτυχία της ομάδας του κόντρα στην Ολίμπια (1-0) στον πρώτο αγώνα των «16» του Copa Libertadores και τόνισε πως το επεισόδιο τον πλήγωσε βαθιά.

«Το θεωρώ μια απομονωμένη κατάσταση. Ο Πάμπλο είναι σύντροφος στον αγώνα, έκανε ένα λάθος και το πλήρωσε, αλλά είναι κάτι που με ξεπερνάει. Πάντα σκοπεύω να αφήσω μια ποδοσφαιρική κληρονομιά εκεί που είμαι. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα. Ειλικρινά, με πλήγωσε πολύ αυτό που συνέβη, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σαμπάολι.

Ο παίκτης επιβλήθηκε επίσης κυρώσεις από τον σύλλογο για τη συμπεριφορά του. Στα κοινωνικά δίκτυα είχε κατηγορήσει και τον σύλλογο για «ψυχολογική δειλία». «Ξέρει το συναίσθημα που έχει και θα πρέπει να το αντιμετωπίσει, θα πρέπει να το λύσει», αντέδρασε ο Σαμπάολι συνεχίζοντας: «Είμαστε ενήλικες άνθρωποι, ο καθένας πρέπει να λύσει αυτό που νιώθει. Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτόν, ειλικρινά».

Ο Σαμπάολι ξεκαθάρισε πάντως ότι είναι έτοιμος να επαναφέρει τον μεγάλο αστέρα της ομάδας από το επόμενο παιχνίδι. «Όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται μαζί μου στη Φλαμένγκο, είτε μάνατζερ, μάγειρες ή υπεύθυνος εξοπλισμού, είναι άνθρωποι μου. Ο Πέδρο είναι ένας από τους ανθρώπους μου, πρέπει να τον προστατέψω».