Αστέρας της Σαουδικής Pro League βρίσκεται στην εντατική μετά από φρικτό ατύχημα

Σαουδική Pro League

Αστέρας της Σαουδικής Pro League βρίσκεται στην εντατική μετά από φρικτό ατύχημα

Κώστας Τόπας 11:30 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:30 - 15.09.2024

Αστέρας της Σαουδικής Pro League μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ένα φρικτό ατύχημα.

Μετά από μια πολυάσχολη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο που είδε πολλούς παίκτες από όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης να μετακομίζουν στη Σαουδική Αραβία, η Σαουδική Pro League έχει ξεκινήσει.

Με όλους τους συλλόγους να έχουν παίξει δύο ή τρεις αγώνες, η μάχη για την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παραμένει ανοικτή, με ομάδες όπως η Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ και η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο να κυνηγούν τον τίτλο.

Ο Κριστιάνο δεν δίστασε να αποκαλύψει τα δύο είδωλα του: Δεν είναι ούτε ο Πελέ ούτε ο Μαραντόνα
REST OF THE WORLD

15:39 - 13.09.2024

Ο Κριστιάνο δεν δίστασε να αποκαλύψει τα δύο είδωλα του: Δεν είναι ούτε ο Πελέ ούτε ο Μαραντόνα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δύο είδωλα στο ποδόσφαιρο αλλά όπως ο ίδιος τόνισε χιουμοριστικά έχει κερδίσει περισσότερα βραβεία από τους δύο συγκεκριμένους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο, ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη, καθώς ένας αστέρας ομάδας του πρωταθλήματος υπέστη ένα φρικτό ατύχημα που τον άφησε στην εντατική. Σύμφωνα με τη «Mirror», ο ποδοσφαιριστής της Σαουδικής Αραβίας Φαχάντ Αλ Μουβαλάντ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αφού έπεσε από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου του σπιτιού του στο Ντουμπάι.

Ο επιθετικός της Αλ Σαμπάμπ εισήχθη αμέσως στο νοσοκομείο Ρασίντ, όπου παραμένει στην εντατική με πολλαπλά κατάγματα. Σε δήλωση της η ομάδα του έγραφε: «Ο Φαχάντ Αλ Μουβαλάντ υπέστη ένα περιστατικό υγείας που χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Ντουμπάι. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».

Ο 30χρονος εντάχθηκε στον σύλλογο το 2022 από την Αλ Ιτιχάντ και έχει κάνει 38 εμφανίσεις, σκοράροντας δύο φορές. Ο Αλ Μουβαλάντ έκανε 244 εμφανίσεις για την προηγούμενη ομάδα του, σκοράροντας 76 γκολ και άλλες 44 ασίστ, και έγραψε ιστορία κατά τη διάρκεια της θητείας του, καθώς έγινε ο πρώτος Σαουδάραβας ποδοσφαιριστής που έπαιξε στη La Liga μετά από δανεισμό σεζόν στην ισπανική Λεβάντε.

Ο εξτρέμ έχει επίσης εκπροσωπήσει τη Σαουδική Αραβία, ως αρχηγός της σε ορισμένες περιπτώσεις στις 74 εμφανίσεις του για τη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Η τωρινή του ομάδα, Αλ Σαμπάμπ είναι αυτή τη στιγμή 12η στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, έχοντας χάσει το εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν από την Αλ Ετιφάκ πριν κερδίσει με 1-0 την Αλ-Χαλί στο δεύτερο αγώνα της.