Αναλαμβάνει τη Σαουθάμπτον ο Μαρτς
i

Ο Τζέσι Μαρτς/instagram

Αναλαμβάνει τη Σαουθάμπτον ο Μαρτς

Sportal newsroom 13:00 - 14.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:58 - 20.08.2024

Οκτώ ημέρες μετά το «διαζύγιό» του με τη Λιντς, ο Τζέσι Μαρτς ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Premier League, μιας και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Σαουθάμπτον.

Για λίγο έμεινε στο… ταμείο ανεργίας ο Τζέσι Μαρτς, μιας και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα γίνει ο νέος προπονητής της Σαουθάμπτον και αυτός που θα κάνει την προσπάθεια να την κρατήσει στην Premier League.

Πολ Ονουάτσου: Ο νέος επιθετικός της Σαουθάμπτον που έγινε viral για το χειρότερο… χατ-τρικ όλων των εποχών! (vid)
PREMIER LEAGUE

09:47 - 02.02.2023

Πολ Ονουάτσου: Ο νέος επιθετικός της Σαουθάμπτον που έγινε viral για το χειρότερο… χατ-τρικ όλων των εποχών! (vid)

Ο επιθετικός της Σαουθάμπτον, Πολ Ονουάτσου, έχει γίνει viral στο διαδίκτυο μετά το βίντεο που τον δείχνει να πετυχαίνει το χειρότερο... χατ-τρικ όλων των εποχών.

Την προηγούμενη εβδομάδα, έπειτα από παρουσία ενός έτους, ο Αμερικάνος τεχνικός έλυσε τη συνεργασία του με τη Λιντς, αφήνοντας τον σύλλογο του «Έλαντ Ρόουντ» λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και ετοιμάζεται να μπει ξανά στη… μάχη της επιβίωσης.

Ο Μαρτς συναντήθηκε τη Δευτέρα με ανθρώπους της Σαουθάμπτον για να συζητήσει το ενδεχόμενο έναρξης συνεργασίας μαζί τους και όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ στην Αγγλία οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά, ο 49χρονος προπονητής θα διαδεχθεί τον Νέιθαν Τζόουνς, ο οποίος απολύθηκε μετά και την εντός έδρας ήττα (1-2) από τη Γουλβς, σε ένα παιχνίδι που οι «άγιοι» προηγήθηκαν και έπαιζαν με παίκτη περισσότερο για πάνω από μία ώρα!