Σάουθγκεϊτ: «Φαβορί η Ισπανία, πρέπει να κάνουμε τέλειο παιχνίδι για να το πάρουμε»

Σάουθγκεϊτ: «Φαβορί η Ισπανία, πρέπει να κάνουμε τέλειο παιχνίδι για να το πάρουμε»

Δημήτρης Χούπης 15:55 - 12.07.2024

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αποθέωσε την Ισπανία λέγοντας ότι δίκαια βρίσκεται στον τελικό, ενώ τόνισε ότι για να κερδίσει η Αγγλία πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι.

Αγγλία και Ισπανία ετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό του Euro στο Βερολίνο την ερχόμενη Κυριακή (14/7), με τον νικητή να παίρνει το στέμμα του Πρωταθλητή Ευρώπης.

Τα «Τρία Λιοντάρια» μάλιστα για δεύτερη σερί φορά κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό του Euro, αλλά φέτος θέλουν να φτάσουν στην πηγή και να πιούν νερό. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ λοιπόν μιλώντας ενόψει του σπουδαίου αγώνα, χαρακτήρισε φαβορί την Ισπανία, αφού είναι η καλύτερη ομάδα.

Έπος: Δύο Άγγλοι πλακωνόντουσαν μεταξύ τους νομίζοντας ότι... δέρνουν Ολλανδό και όταν το συνειδητοποίησαν ξέσπασαν σε γελια
EURO 2024

13:08 - 12.07.2024

Έπος: Δύο Άγγλοι πλακωνόντουσαν μεταξύ τους νομίζοντας ότι... δέρνουν Ολλανδό και όταν το συνειδητοποίησαν ξέσπασαν σε γελια

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια επεισοδίων ανάμεσα σε Ολλανδούς και Άγγλους με δύο Βρετανούς οπαδούς να δέρνονται μεταξύ τους κι όταν το συνειδητοποίησαν αγκαλιάστηκαν χαμογελώντας.

Στη συνέχεια ο 54χρονος τεχνικός τόνισε το πόσο σημαντικό είναι οι παίκτες του να κάνουν το τέλειο παιχνίδι για να σηκώσουν την κούπα.

«Είναι δικαίως φαβορί για αυτό που έκανε σ' αυτό το τουρνουά. Ήταν η καλύτερη ομάδα. Τακτικά θα πρέπει να είμαστε τέλειοι, καθώς είναι τόσο καλή. Αλλά, ξέρετε, είμαστε εδώ.

Κι είναι ένα παιχνίδι για το οποίο μπορούμε να προετοιμαστούμε, ανεξάρτητα από το τι έχουν δείξει οι παίκτες, τη συνοχή και το πνεύμα.

Η Ισπανία είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ας τα πούμε σωστά. Έχουν κερδίσει αρκετά τρόπαια. Πρέπει να είμαστε τέλειοι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και θα πρέπει να βρούμε όλα όσα έχουμε μέσα μας.

Κι έχουμε παίκτες που έχουν παίξει πολλούς μεγάλους αγώνες, ώστε να ξέρουν τι απαιτείται το βράδυ, αλλά τις επόμενες δύο μέρες, πρέπει να προετοιμαστούμε τέλεια», ήταν τα λόγια του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.