Οι οπαδοί έμειναν έκπληκτοι αφού είδαν τον τρόπο με τον οποίο η Αγγλία ψάχνει προπονητή

Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ 

Οι οπαδοί έμειναν έκπληκτοι αφού είδαν τον τρόπο με τον οποίο η Αγγλία ψάχνει προπονητή

Κώστας Τόπας 08:17 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 08:30 - 20.07.2024

Η FA ανήρτησε αγγελία για τα προσόντα που ψάχνει στον επόμενο προπονητή των «Τριών Λιονταριών» μετά την παραίτηση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Την περασμένη Τρίτη (16/07), ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ άφησε τη θέση του ως προπονητής της Αγγλίας, μέρες μετά την ήττα των Τριών Λιονταριών στον τελικό του Euro με 2-1 από την Ισπανία.

Μετά από οκτώ χρόνια στην προεδρία, ο Σάουθγκεϊτ χαρακτήρισε τη θητεία του ως προπονητής της Αγγλίας ως «τιμή της ζωής μου». Ο 53χρονος είπε ότι ήρθε η ώρα «για ένα νέο κεφάλαιο» αφού ο τελευταίος αγώνας του ως επικεφαλής είδε την Αγγλία να γίνεται η πρώτη ομάδα που χάνει διαδοχικούς τελικούς Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Μετά την αποχώρησή του, η FA ανήρτησε στον ιστότοπό της αγγελία για τα προσόντα που ψάχνει στον επόμενο προπονητή των «τριών λιονταριών». Σύμφωνα με αυτή, νέος προπονητής της Αγγλίας, θα πρέπει να έχει σημαντική εμπειρία στην γνώση του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά και να έχει εμπειρία στον επιτυχή εντοπισμό και στην διαχείριση και ανάπτυξη των Άγγλων ποδοσφαιριστών.

Οι θαυμαστές στο Twitter παρατήρησαν την αγγελία και δεν την άφησαν ασχολίαστη. Ένας χρήστης: «Παιδιά, αυτή είναι η ευκαιρία σας, στείλτε τους τις καλύτερες αποθηκευμένες υπηρεσίες FM που έχετε». Ένας δεύτερος πρόσθεσε: «Αναρωτιέμαι αν το r/soccer πρέπει να κάνει μια κοινή αίτηση, είμαι σίγουρος ότι μαζί έχουμε ό,τι χρειάζεται».

Ένας τρίτος είπε: «Μου αρέσει αυτό, μου αρέσει να απαριθμούν τα κριτήρια που απαιτούνται, σαν να μην υπάρχουν μόνο λίγοι άνθρωποι στον κόσμο που τα πληρούν όλα, για τα οποία θα γνωρίζουν όλα».