Προστατεύει τους παίκτες του ο Σάουθγκεϊτ: «Προτιμώ να τη λένε σε μένα παρά στους παίκτες, κατανοώ τα αρνητικά σχόλια»

Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ

i

PrtScr

Προστατεύει τους παίκτες του ο Σάουθγκεϊτ: «Προτιμώ να τη λένε σε μένα παρά στους παίκτες, κατανοώ τα αρνητικά σχόλια»

Δημήτρης Χούπης 09:40 - 26.06.2024

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μετά την ισοπαλία κόντρα στη Σλοβενία, έσπευσε να προστατεύσει τους παίκτες του για τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται, τα οποία ο ίδιος όπως φαίνεται τα δέχεται.

Η Αγγλία για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν προβληματική, φέρνοντας «λευκή» ισοπαλία κόντρα στη Σλοβενία. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία στον όμιλο για τα «Τρία Λιοντάρια», τα οποία τερμάτισε πρώτα με πέντε βαθμούς και πήραν την πρόκριση στους «16» του Euro 2024.

Παρόλο που η Αγγλία πήρε την πρόκριση, οι οπαδοί της ομάδας είναι απογοητευμένοι και εξαγριωμένοι για την εικόνα που παρουσιάζει μέχρι στιγμής στο τουρνουά. Τόσο στο ημίχρονο όσο και στο τέλος του αγώνα, οι φίλαθλοι της Αγγλίας γιούχαραν τους παίκτες και τον προπονητή για το αρνητικό αποτέλεσμα.

Μια μερίδα οπαδών μάλιστα ξέφυγε και πέταξε ποτήρια προς τον Σάουθγκεϊτ την ώρα που εκείνος τους χειροκροτούσε. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο 53χρονος έσπευσε να προστατέψει τους παίκτες του για τα αρνητικά σχόλια που δέχονται, λέγοντας ότι προτιμάει να τα λένε κατευθείαν σε αυτόν.

«Προτιμώ οι οπαδοί να τη λένε σε εμένα κατευθείαν παρά στους παίκτες. Δεν πρόκειται να κάνω πίσω, το καταλαβαίνω», ήταν τα λόγια του αρχικά.

Στη συνέχεια ο Άγγλος τεχνικός ζήτησε από τον κόσμο, παρά την γκρίνια, να υποστηρίξει την ομάδα ενόψει της συνέχεια για τα νοκ άουτ και την προσπάθεια της ομάδας να φτάσει στον στόχο της. «Καταλαβαίνω τα σχόλια για εμένα, αλλά ο κόσμος πρέπει να "κολλήσει" στην ομάδα», ανέφερε.