Ασπίδα προστασίας από Σάουθγκεϊτ στον Μαγκουάιρ μετά το αυτογκόλ: «Γελοίο το πώς τον αντιμετωπίζουν»

Χάρι Μαγκουάιρ

i

PrtScr

Ασπίδα προστασίας από Σάουθγκεϊτ στον Μαγκουάιρ μετά το αυτογκόλ: «Γελοίο το πώς τον αντιμετωπίζουν»

Κώστας Τόπας 08:27 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 14.08.2024

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θέλησε να υπερασπιστεί τον Χάρι Μαγκουάιρ για την σκληρή κριτική που δέχεται.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ απογοήτευσε για ακόμη μια φορά τους φίλους της Αγγλίας, καθώς πέτυχε αυτογκόλ στο φιλικό παιχνίδι με τη Σκωτία. Συγκεκριμένα, ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο και στο 67' μετά από μια σέντρα του Ρόμερτσον έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με τους Σκωτσέζους να μειώνουν σε 2-1.

Ωστόσο, το αυτογκόλ δεν κόστισε στα «τρία λιοντάρια» καθώς στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη με 3-1, με τους Φόντεν (32'), Μπέλιγχαμ (35') και Κέιν (81') να βρίσκουν δίχτυα για την ομάδα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Σάουθγκεϊτ ρωτήθηκε για την απόδοση του κεντρικού αμυντικού της Γιουνάιτεντ και ξέσπασε για τα όσα ακούγονται και γράφονται για τον Μαγκουάιρ.

«Είναι πραγματικά γελοίο ο τρόπος που τον αντιμετωπίζουν. Αυτό συμβαίνει για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι αστείο. Ποτέ δεν περίμενα οι δικοί μας «ειδικοί» να αντιμετωπίζουν έναν παίκτη με αυτόν τον τρόπο. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί ποτέ στην ζωή μου, είναι πολύ σκληρή η κριτική που δέχεται ο Μαγκουάιρ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας.