«Χρυσάφι» στις τσέπες του Σάρι: Τι μισθό έπαιρνε στη Λάτσιο ο υποψήφιος προπονητής του Παναθηναϊκού

Ο Μαουρίτσιο Σάρι

i

© Intime

«Χρυσάφι» στις τσέπες του Σάρι: Τι μισθό έπαιρνε στη Λάτσιο ο υποψήφιος προπονητής του Παναθηναϊκού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:43 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:43 - 03.06.2024

Έναν προπονητή υψηλού επιπέδου προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να βρίσκεται σε συζητήσεις με το «τριφύλλι». Όσο για το κασέ του, αυτό στη Λάτσιο μόνο χαμηλό δεν ήταν!

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να χτίσει την επόμενή του μέρα και σε αυτή προσπαθεί να προσθέσει τον Μαουρίτσιο Σάρι, προκειμένου εκείνος να φτιάξει μία δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Το «τριφύλλι» αναμένει την απάντηση του Ιταλού τεχνικού, με το «ναι» να είναι η διακαής επιθυμία του συλλόγου.

Βεβαίως, η περίπτωση του Μαουρίτσιο Σάρι είναι από τις λεγόμενες του πάνω ραφιού, αφού ο 65χρονος τεχνικός αποτελεί «βαρύ» όνομα. Αυτό, φυσικά, αντικατοπτρίζεται και στις οικονομικές του απολαβές, με τον ίδιο να πληρώνεται αρκετά πλουσιοπάροχα. Μόνο από τη Λάτσιο να δει κανείς τον μισθό του θα καταλάβει για το πόσα πολλά χρήματα έχει εισπράξει ο Ιταλός.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος της Serie A πρόσφερε στον Σάρι ετήσιο μισθό ύψους δύο εκατ. ευρώ, με τις συνολικές του απολαβές να φτάνουν τα 6,3 εκατ. ευρώ σε βάθος τριετίας. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, ο Παναθηναϊκός πρόκειται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, εφόσον καταφέρει κάνει δικό του τον 65χρονο. Ο ίδιος, δε, φαίνεται πως δεν θα έρθει μόνος του, αφού αναμένεται να φέρει μαζί του και τους συνεργάτες του.

Όπως διαβάσατε και στο Sportal, η αμοιβή του Σάρι, εφόσον απαντήσει «si» στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο θα αγγίξει τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Τα λεφτά δεν αρκούν για να πειστεί να έρθει στην Ελλάδα, ένας άνθρωπος ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια δούλεψε σε Λάτσιο, Τσέλσι, Γιουβέντους και Νάπολι. Απαιτείται και ένα φιλόδοξο πλάνο, με υψηλό μπάτζετ για την ενίσχυση του ρόστερ με πρωτοκλασάτους παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει στο παρελθόν την πτωτική του σεζόν και να επιστρέψει δυναμικά στην επόμενη χρονιά. Άλλωστε, μετά τη νίκη κόντρα στον Άρη, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, οι «πράσινοι» εξασφάλισαν και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η προσπάθεια τους θα αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League στις 25 Ιουλίου, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για την 1η Αυγούστου, επομένως μέχρι τότε η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη.