Ιταλικά ΜΜΕ: «Ο Σάρι δεν μπήκε σε περαιτέρω συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, στο παιχνίδι η Λέστερ»

Μαουρίτσιο Σάρι

i

Μαουρίτσιο Σάρι/©Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images/Ideal Images

Ιταλικά ΜΜΕ: «Ο Σάρι δεν μπήκε σε περαιτέρω συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, στο παιχνίδι η Λέστερ»

Κώστας Τόπας 08:53 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:05 - 01.06.2024

Σύμφωνα με νέο ιταλικό δημοσίευμα, η Λέστερ έχει προσεγγίσει τον Μαουρίτσιο Σάρι, με τον Ιταλό τεχνικό ωστόσο να ζητάει χρόνο προτού δώσει την οριστική του απόφαση στις «αλεπούδες».

Ο επικεφαλής μεταγραφών της Sportitalia, Αλφρέντο Πεντούλα, ισχυρίζεται ότι η Λέστερ έχει κάνει μια προσέγγιση για τον Μαουρίτσιο Σάρι, αλλά ο πρώην προπονητής της Λάτσιο περιμένει καλύτερες προσφορές.

Ο Ιταλός τεχνικός αποφάσισε να φύγει από τη Λάτσιο τον Μάρτιο και δεν βιάζεται ιδιαίτερα να επιλέξει την επόμενη δουλειά στην πλούσια προπονητική του καριέρα. Έχει ήδη συνδεθεί με ομάδες όπως η Φιορεντίνα, η Μπολόνια και ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» μάλιστα φέρεται να κατέθεσαν μεγάλη πρόταση στον 65χρονο προπονητή, προκειμένου ο εκείνος να αναλάβει τα ηνία των «πρασίνων» τη νέα σεζόν!

Ηγεμονική πρόταση στον Σάρι και μεγάλο μπάτζετ για μεταγραφές
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:15 - 31.05.2024

Ηγεμονική πρόταση στον Σάρι και μεγάλο μπάτζετ για μεταγραφές

Το Sportal έχει τις λεπτομέρειες για το πως ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθεί να πείσει τον Μαουρίσιο Σάρι να δουλέψει στον Παναθηναϊκό. Το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, το επιτελείο με τους συνεργάτες και το μπάτζετ για την ενίσχυση.

Ωστόσο, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Σάρι αφού τους ευχαρίστησε, τους γνωστοποίησε πως δεν θέλει να μπει σε περαιτέρω συζητήσεις μαζί τους.

Το «Sportitalia» μάλιστα αναφέρει ότι η Λέστερ μίλησε με τον Μαουρίτσιο Σάρι, ελπίζοντας ότι θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος έχει συμφωνήσει εδώ και εβδομάδες με την Τσέλσι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της το καλοκαίρι.

Οι «αλεπούδες» έχουν μια διάσημη ιστορία με Ιταλούς προπονητές, έχοντας κερδίσει τον τίτλο της Premier League με τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Σάρι δεν είναι επίσης άγνωστος στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αφού κατέκτησε το τρόπαιο του Europa League με την Τσέλσι.

«Μεγάλη προσφορά του Παναθηναϊκού στον Σάρι, αναμένεται σύντομα απάντηση»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:13 - 31.05.2024

«Μεγάλη προσφορά του Παναθηναϊκού στον Σάρι, αναμένεται σύντομα απάντηση»

Ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αποκαλύπτει ότι ο Παναθηναϊκός κατέθεσε μεγάλη πρόταση στον Μαουρίτσιο Σάρι, προκειμένου ο Ιταλός τεχνικός να αναλάβει τα ηνία των «πρασίνων» τη νέα σεζόν!

Η Λέστερ μόλις εξασφάλισε την άνοδό της στην Premier League, κατακτώντας την κορυφή στην Championship. Ενώ έχει κάνει μια προσέγγιση για τον πρώην προπονητή της Νάπολι, το «Sportitalia» σημειώνει ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν ενδιαφέρεται να ενταχθεί στη Λέστερ καθώς περιμένει περισσότερες ενδιαφέρουσες προτάσεις να φτάσουν στο τραπέζι του.