Το... παράπονο του Σάρι: «Με απογοήτευσε που δεν είχα προτάσεις από ιταλικές ομάδες»

Μαουρίτσιο Σάρι

i

© sslazio.it

Το... παράπονο του Σάρι: «Με απογοήτευσε που δεν είχα προτάσεις από ιταλικές ομάδες»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:10 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:10 - 12.06.2024

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δέχτηκε πρόταση από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο όπως φαίνεται το μυαλό του είναι μόνο στο ιταλικό πρωτάθλημα...

Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στον Μαουρίτσιο Σάρι, έδειξε με κάθε τρόπο πως τον θέλει κάνοντας υπομονή, όμως στο τέλος δεν κατάφερε να τον πείσει να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Μετά την αρνητική απάντηση του Ιταλού, το «τριφύλλι» οδηγήθηκε στη λύση του Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος ανακοινώθηκε άμεσα από την «πράσινη» ΠΑΕ και παρουσιάστηκε στον κόσμο.

Όσον αφορά στον Μαουρίτσιο Σάρι, ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην «Corriere della Sera» και μεταξύ άλλων δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν δέχτηκε προτάσεις από ομάδες της πατρίδας του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Τις πρώτες εβδομάδες μετά από την αποχώρησή μου από την Λάτσιο ήμουν τελείως αποδιοργανωμένος. Το μυαλό είχε ανάγκη από ένα διάλειμμα ενώ είχα και κάποια οικογενειακά ζητήματα. Δυστυχώς δεν είχα προτάσεις από ιταλικές ομάδες και αυτό με απογοήτευσε ειλικρινά επειδή υπήρχαν κενές θέσεις για μένα που πιστεύω ότι μου ταίριαζαν. Δεν με κάλεσαν ούτε για μία συζήτηση. Οι πρόεδροι αποφασίζουν ασφαλώς αλλά άξιζα να ακουστώ έστω και για 15 λεπτά. Σίγουρα υπήρχαν δύο ομάδες που ήταν κατάλληλες για μένα».

Για την Εθνική Ιταλίας: «Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, αλλά έχει λίγο χρόνο στη διάθεσή του. Μιλώντας γενικά, ο κόσμος λέει πως η Εθνική ομάδα καθορίζει το μέλλον του ποδοσφαίρου, όμως περνάς πολύ λίγο χρόνο μαζί για να γίνεις πραγματικά δυνατός. Θα παρακολουθώ με αγάπη την Εθνική Ιταλίας».

Ο Σάντσες που φέρεται να απασχολεί τον Παναθηναϊκό έβγαλε 90λεπτο στην άνετη νίκη της εθνικής Χιλής (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:03 - 12.06.2024

Ο Σάντσες που φέρεται να απασχολεί τον Παναθηναϊκό έβγαλε 90λεπτο στην άνετη νίκη της εθνικής Χιλής (vid)

Ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού ήταν βασικός με την εθνική Χιλής στο νικηφόρο φιλικό με 3-0 επί της Παραγουάης.

Για το εάν θα αναλάμβανε τον πάγκο της: «Για όσο αισθάνομαι την ανάγκη να βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο κάθε ημέρα, η απάντησή μου είναι όχι».