«Ο Σάρι δεν πείθεται από τον Παναθηναϊκό, εξετάζονται άλλες περιπτώσεις»

Μαουρίσιο Σάρι

i

chelseafc.com

«Ο Σάρι δεν πείθεται από τον Παναθηναϊκό, εξετάζονται άλλες περιπτώσεις»

Κώστας Τόπας 11:19 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:23 - 05.06.2024

Ο Αλφρέντο Πεντούλα έδωσε νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση του Μαουρίτσιο Σάρι με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει πειστεί από το πρότζεκτ των «πρασίνων» κι έτσι το «τριφύλλι» θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις προπονητών.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Μαουρίτσιο Σάρι και τον Παναθηναϊκό. Μετά τη λύση συνεργασίας με τον Φατίχ Τερίμ, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, με τον Σάρι να είναι το πρώτο όνομα στη λίστα της ομάδας. Το «τριφύλλι» είχε κάνει μάλιστα αρκετά μεγάλη πρόταση στον Ιταλό τεχνικό, δείχνοντάς του πόσο τον θέλει στον Παναθηναϊκό.

Ο Ιταλός προπονητής είναι ελεύθερος από τις 13 Μαρτίου, μετά τη διακοπή του συμβολαίου του με τη Λάτσιο και επιθυμεί σφοδρά να δουλέψει τη νέα σεζόν. Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει μεγάλη πρόταση στον Μαουρίτσιο Σάρι, προκειμένου ο Ιταλός τεχνικός να αναλάβει τα ηνία των «πρασίνων» τη νέα σεζόν.

Ο 65χρονος τεχνικός έχει λάβει την προσφορά του «τριφυλλιού» και θα πάρει τον χρόνο του προκειμένου να δώσει την οριστική απάντηση στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Ο Αλφρέντο Πεντούλα, ο Ιταλός ρεπόρτερ και ο άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στον Μαουρίτσιο Σάρι αναφέρει με νέο του tweet, ότι οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τον άλλοτε προπονητή της Τσέλσι να τους απαντήσει.

Ωστόσο, από την πλευρά του, ο Σάρι δεν έχει πειστεί, για την ώρα από το πρότζεκτ των «πρασίνων» παίρνει τον χρόνο του, αλλά είναι αρκετά πιθανό ο Παναθηναϊκός να στραφούν σε άλλη περίπτωση προπονητή.

«Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε στον Σάρι ότι θα ήταν πρόθυμος να περιμένει μερικές ακόμη μέρες. Όμως ο προπονητής δεν πείθεται και παίρνει τον χρόνο του, οπότε είναι πιθανό οι Έλληνες να πάνε σε άλλο προφίλ», αναφέρει ο Αλφρέντο Πεντούλα.

Ο Σάρι δεν θα το «τραβήξει» άλλο, η εξήγηση για το «όχι» του Ντι Μάρτζιο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:47 - 05.06.2024

Ο Σάρι δεν θα το «τραβήξει» άλλο, η εξήγηση για το «όχι» του Ντι Μάρτζιο

Ο Μαουρίσιο Σάρι θα εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια που είχε θέσει εξαρχής στον Γιάννη Αλαφούζο και θα απαντήσει στην πρόταση του Παναθηναϊκού σήμερα. Γιατί ο Ντι Μάρτζιο βιάστηκε να... αποκαλύψει το «όχι».

Οπως ενημερωθήκατε στο Sportal, ο Σάρι είχε και χτες επικοινωνία με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, είχε και ένα διαδικτυακό μίτινγκ με τους συνεργάτες του για να αξιολογήσουν την κατάσταση και σήμερα θα γνωστοποιήσει την απόφαση του. Πάντως, ήδη από το Τριφύλλι έχουν θέσει σε εφαρμογή το Plan B, έχοντας ανοιχτούς διαύλους με εναλλακτικές λύσεις.