Όταν ο Σάρι έγινε πρωταγωνιστής στην πιο «τρελή» στιγμή στην ιστορία του League Cup (vid)

Σάρι - Κέπα

i

© PrtScr

Όταν ο Σάρι έγινε πρωταγωνιστής στην πιο «τρελή» στιγμή στην ιστορία του League Cup (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:10 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 07.06.2024

Ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό, είχε πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν σε ένα απίθανο στιγμιότυπο.

Ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επίκεντρο της εγχώριας αθλητικής επικαιρότητας, είναι δίχως αμφιβολία αυτό του Μαουρίτσιο Σάρι. Ο Ιταλός προπονητής είναι ελεύθερος από τις 13 Μαρτίου, μετά τη διακοπή του συμβολαίου του με τη Λάτσιο κι επιθυμεί να επιστρέψει στους πάγκους τη νέα σεζόν, με τον Παναθηναϊκό να διεκδικεί την πρόσληψή του.

Ο ίδιος έχει λάβει την προσφορά του «τριφυλλιού» και θα πάρει τον χρόνο του προκειμένου να δώσει την οριστική απάντηση στους ανθρώπους του συλλόγου.

Ασφαλώς, ο Σάρι έχει βιογραφικό που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι τέσσερις τελευταίες δουλειές του 65χρονου κόουτς είναι κατά σειρά σε Νάπολι, Γιουβέντους, Τσέλσι και Λάτσιο, στις οποίες παρουσίασε έργο και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Ιταλίας κι ένα Europa League.

Επίσης, πρόκειται για ένα προπονητή που έχει πρωταγωνιστήσει πολλάκις σε... τρομερά στιγμιότυπα που έχουν γίνει viral. Ένα από αυτά ήταν και το επεισόδιο με τον Κέπα, στις 24 Φεβρουαρίου του 2019.

Στον τελικό του League Cup της Αγγλίας, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι έμειναν «άσφαιρες» για 120 λεπτά (0-0) και στη «ρώσικη ρουλέτα» οι Πολίτες αποδείχτηκαν πιο εύστοχοι, επικρατώντας με 4-3.

Λίγο πριν τη διαδικασία των πέναλτι, όλα τα βλέμματα τράβηξε η άρνηση του Ισπανού τερματοφύλακα των Λονδρέζων. Πιο αναλυτικά, ο τεχνικός της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, είχε πάρει την απόφαση να αντικαταστήσει τον Κέπα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της παράτασης και να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Καμπαγιέρο, ενόψει και των πέναλτι.

Ο άνθρωπος που είναι κοντά στον Σάρι απάντησε σε φίλους του Παναθηναϊκού με αινιγματικό ποστ και ένα... τσιγάρο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:34 - 06.06.2024

Ο άνθρωπος που είναι κοντά στον Σάρι απάντησε σε φίλους του Παναθηναϊκού με αινιγματικό ποστ και ένα... τσιγάρο

Ο Αλφρέντο Πεντούλα, ο άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του Μαουρίτσιο Σάρι απάντησε σε φίλους του Παναθηναϊκού με ένα αινιγματικό ποστ για το μέλλον του Ιταλού τεχνικού.

Μία απόφαση που δεν άρεσε ωστόσο στον γκολκίπερ των «μπλε», ο οποίος αρνήθηκε και δεν βγήκε. Εκ του αποτελέσματος, ο Ιταλός πολύπειρος κόουτς φάνηκε να έχει δίκιο, καθώς ο Κέπα δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του, που γνώρισε την ήττα.

Δείτε το στιγμιότυπο: