Τα νέα δεδομένα για τον Σάρι - Εκτός παιχνιδιού και η Λάτσιο, στην αναμονή ο Παναθηναϊκός

Μαουρίτσιο Σάρι

i

©Photo by Emilio Andreoli/Getty Images/Ideal Images

Τα νέα δεδομένα για τον Σάρι - Εκτός παιχνιδιού και η Λάτσιο, στην αναμονή ο Παναθηναϊκός

Κώστας Τόπας 11:19 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 06.06.2024

Το σίριαλ με την υπόθεση του Μαουρίσιο Σάρι και τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται. Η επιστροφή του έμπειρου τεχνικού στη Λάτσιο θεωρείται απίθανη από τους Ιταλούς ενώ από την άλλη, οι «πράσινοι» περιμένουν με αγωνία την απάντηση του άλλοτε προπονητή της Τσέλσι.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Μαουρίτσιο Σάρι και τον Παναθηναϊκό. Μετά τη λύση συνεργασίας με τον Φατίχ Τερίμ, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να είναι το πρώτο όνομα στη λίστα της ομάδας. Το «τριφύλλι» είχε κάνει μάλιστα αρκετά μεγάλη πρόταση στον Ιταλό τεχνικό, δείχνοντάς του πόσο θέλει τον Ιταλό προπονητή στην τεχνική ηγεσία.

Ο Ιταλός προπονητής είναι ελεύθερος από τις 13 Μαρτίου, μετά τη διακοπή του συμβολαίου του με τη Λάτσιο και επιθυμεί σφοδρά να δουλέψει τη νέα σεζόν. Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει μεγάλη πρόταση στον Μαουρίτσιο Σάρι, προκειμένου ο Ιταλός τεχνικός να αναλάβει τα ηνία των «πρασίνων» τη νέα σεζόν.

Ο 65χρονος τεχνικός έχει λάβει την προσφορά του «τριφυλλιού» και θα πάρει τον χρόνο του προκειμένου να δώσει την οριστική απάντηση στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Ο Αλφρέντο Πεντούλα, ο Ιταλός ρεπόρτερ και ο άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στον Μαουρίτσιο Σάρι ανέφερε την Τετάρτη (05/06), ότι οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τον άλλοτε προπονητή της Τσέλσι να τους απαντήσει.

Αυτή τη φορά, ο δημοσιογράφος Ιλάριο Ντι Τζιοβαμπατίστα δίνει νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση, λέγοντας ότι η επιστροφή του πολύπειρου τεχνικού στη Λάτσιο είναι 100% απίθανη. Αυτό άλλωστε φρόντισε να τονίσει και ο Πεντουλά. Ο Ιταλός ρεπόρτερ ανέφερε ότι αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ του Σάρι και του προέδρου των «λατσιάλι», Κλαούντιο Λοτίτο.

Οπως σημείωσε μάλιστα, υπήρξε και τηλεφώνημα τηλεφώνημα του Αθλητικού Διευθυντή του κλαμπ, Άντζελο Φαμπιάνι, στον Μάρκο Μπαρόνι, προκειμένου ο 60χρονος τεχνικός να αναλάβει τα ηνία των Ρωμαίων.

Πρώην αθλητικός διευθυντής Φιορεντίνα: «Οι όροι του Σάρι δεν ταιριάζουν στην ομάδα»
CONFERENCE LEAGUE

15:29 - 05.06.2024

Πρώην αθλητικός διευθυντής Φιορεντίνα: «Οι όροι του Σάρι δεν ταιριάζουν στην ομάδα»

Αρνητικός στο να αποκτήσει τον Μαουρίτσιο Σάρι η Φιορεντίνα ήταν ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Φιορεντίνα, Ρίνο Φότσι, θεωρώντας πως ο Ιταλός τεχνικός δεν θα ταίριαζε στην ομάδα.

Πάντως, ούτε αυτή η υπόθεση είναι εύκολη για τη Λάτσιο, μιας και ο Ιταλός προπονητής έχει βάλει στην... αναμονή τις Μόντσα και Ουντινέζε και εξακολουθεί να δέχεται «πιέσεις» από την Κάλιαρι.