Σάσα: Το τηλεφώνημα του Μάντζιου, η Φορταλέζα και το κρίσιμο 24ωρο
i

©intime

Σάσα: Το τηλεφώνημα του Μάντζιου, η Φορταλέζα και το κρίσιμο 24ωρο

Αλέξης Σαββόπουλος 11:10 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:37 - 14.08.2024

Σε μια λεπτή κλωστή κρέμεται η επιστροφή του Λούκας Σάσα στον Άρη που είναι υποχρεωμένος να εξετάζει και τις εναλλακτικές του με τον χρόνο να πιέζει.

Δυο είναι τα εμπόδια που καλείται να ξεπεράσει ο Άρης προκειμένου να επιτευχθεί η επιστροφή του Λούκας Σάσα με τον χρόνο πλέον να πιέζει ασφυκτικά την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το ένα αφορά τον ίδιο τον παίκτη που ναι μεν δεν είναι ικανοποιημένος από την συρρίκνωση του χρόνου συμμετοχής του στη Φορταλέζα, πλην όμως ακόμη δεν έχει πάρει 100% την απόφασή του στην πρόταση του Άρη να ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα. Εξακολουθεί να έχει κάποιους ενδοιασμούς που προσπαθεί ο Άρης να τους… κάμψει.

Με τον παίκτη επικοινώνησε και ο ίδιος ο Άκης Μάντζιος με τον οποίο ο Βραζιλιάνος διατηρεί εξαιρετική σχέση από την προηγούμενη συνεργασία τους προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του και φυσικά να του καταστήσει σαφές, ότι εφόσον συμφωνήσει να επιστρέψει, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα και στα αγωνιστικά πλάνα του. Ο παίκτης από την πλευρά του έχει ήδη ενημερώσει και την Φορταλέζα για την πρόθεσή του να αποχωρήσει, από τη στιγμή που δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του προπονητή, και -όπως μεταφέρει στους ανθρώπους του Άρη- μπορεί να μην είναι εύκολο και να εμφανίζει κάποιες αντιρρήσεις η ομάδα του, αλλά δεν είναι και απίθανο να συναινέσουν στην ελευθερία του.

Παράλληλα με την περίπτωση του Σάσα, ο Άρης, λόγω χρόνου, είναι υποχρεωμένος να εξετάζει τις εναλλακτικές του επιλογές με παίκτες από την κοινοτική αγορά, με δεδομένο το πρόβλημα που υπάρχει στις θέσεις των ξένων.