Σβαμπ: «Κάθε ματς είναι μια μονομαχία τίτλου!»
i

Στέφαν Σβαμπ/©intime

Σβαμπ: «Κάθε ματς είναι μια μονομαχία τίτλου!»

Μάνος Τσαλγατίδης 13:38 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 20.08.2024

Ο Αυστριακός μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του

Συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του έδωσε ο Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αυστριακός μέσος αναφέρθηκε, παράλληλα, και στους φιλάθλους του Δικεφάλου, που δημιουργούν μια «καυτή» ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη Θεσσαλονίκη:

«Λόγω του κορονοϊού, τώρα αρχίζω να γνωρίζω και να εκτιμώ τη ζωή εδώ στη Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι είναι περήφανοι και όταν τους συναντάς σου δείχνουν μεγάλη αγάπη».

Για τον ΠΑΟΚ και τη Super League:

«Είμαστε εντός των στόχων μας. Στα ντέρμπι σφυρίζουν μόνο ξένοι διαιτητές. Οι ομάδες στην Ελλάδα φέρνουν παίκτες από Αγγλία και Ιταλία. Για πολύ καιρό, εμάς τους Αυστριακούς μας έβλεπαν οι Έλληνες ως… σκιέρ!»

Μάλιστα, μοιράστηκε με τους Αυστριακούς και τα όσα του έχουν διηγηθεί από τη χρονιά του νταμπλ, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Τότε, οι οπαδοί έβαλαν φωτιά στην παραλία της πόλης για δέκα χιλιόμετρα κατά μήκος της λεωφόρου και μπροστά από το ξενοδοχείο της ομάδας».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας και τη μάχη του πρωταθλήματος, ο Αυστριακός είπε:

«Στο γήπεδο δημιουργείται μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, που μας δίνει ενέργεια να παίξουμε καλύτερα. Σίγουρα η συνέχεια της σεζόν θα είναι συναρπαστική. Κάθε παιχνίδι θα είναι μια μονομαχία τίτλου και ειδικά όταν αρχίσουν τα Play Off και αυτό γιατί στην Ελλάδα – σε αντίθεση με την Αυστρία – πριν από τα Play Off του πρωταθλήματος οι διαφορές των βαθμών που υπήρχαν μεταξύ των έξι πρώτων ομάδων έπεφταν στο μισό. Εδώ δεν συμβαίνει αυτό».