Σβαμπ: «Μπορούμε και πρώτη θέση στον όμιλο, πρώτη φορά ισοδύναμες οι 4 ομάδες όσο είμαι στην Ελλάδα»
i

© Intime

Σβαμπ: «Μπορούμε και πρώτη θέση στον όμιλο, πρώτη φορά ισοδύναμες οι 4 ομάδες όσο είμαι στην Ελλάδα»

Sportal newsroom 18:52 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 14.08.2024

Ο Στέφαν Σβαμπ σε δηλώσεις του για το ερχόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ τόνισε ότι ο Δικέφαλος του βορρά μπορεί να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου στο Conference League.

Άπαντες στον ΠΑΟΚ έχουν στρέψει την προσοχή τους στην ερχόμενη αναμέτρηση με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο γήπεδο της Τούμπας για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League.

Το ίδιο έχουν κάνει και οι Γερμανοί, με το «Kicker» να κάνει ένα αφιέρωμα εν όψει του εν λόγω αγώνα, στο οποίο φιλοξενεί δηλώσεις του Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός μέσος του Δικεφάλου του βορρά μίλησε για το συγκεκριμένο ματς, τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο, ενώ ανέφερε ότι για πρώτη φορά στο διάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα, το Big-4 είναι ισοδύναμο.

«Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με την Άιντραχτ. Μετά τη σημαντική νίκη που πήραμε στην πρεμιέρα στο Ελσίνκι θέλουμε να πάμε ακόμη παραπέρα. Η δεύτερη θέση του ομίλου είναι ο μίνιμουμ στόχος μας αλλά απέναντι στην Φρανκφούρτη μπορούμε να χτυπήσουμε και την πρώτη θέση της βαθμολογίας», ανέφερε αρχικά ο Σβαμπ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Και οι 4 μεγάλες ελληνικές ομάδες έχουν αυξήσει σε σημαντικό βαθμό το μπάτζετ τους και πήραν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Για πρώτη φορά, όσο βρίσκομαι εγώ στην Ελλάδα και οι τέσσερις είναι ισοδύναμες και αυτός είναι και ο βασικός λόγος της αντεπίθεσης των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη με τέσσερις ομάδες στους ομίλους».

Για τους 1500 οπαδούς της Άιντραχτ που θα δώσουν το παρών στην Τούμπα είπε: «Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων ομάδων δεν επιτρέπεται να ταξιδεύουν στην Ελλάδα. Έτσι και για μας η παρουσία τόσων πολλών φιλάθλων της Άιντραχτ θα είναι κάτι καινούργιο. Περιμένω να δω μια ωραία ατμόσφαιρα στην Τούμπα αλλά και στην Φρανκφούρτη στο τέλος του Νοέμβρη όπου θα ταξιδέψουν χιλιάδες δικοί μας οπαδοί».