Σε ανοιχτή γραμμή ακόμα και τώρα ο Αλμέιδα με τον Λαμέλα

Ματίας Αλμέιδα & Έρικ Λαμέλα

Σε ανοιχτή γραμμή ακόμα και τώρα ο Αλμέιδα με τον Λαμέλα

Κώστας Τσίλης 14:29 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 14:29 - 20.07.2024

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ήταν ο πρώτος με τον οποίο μίλησε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός για να ξεκινήσει η συζήτηση για την μεταγραφή του και τώρα που ολοκληρώνεται είναι και πάλι ο πρώτος με τον οποίο μίλησε

Ο μίτος της ιστορίας της μεταγραφής του Έρικ Λαμέλα στην ΑΕΚ, είχε αρχίσει να ξετυλίγεται όταν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον Ματίας Αλμέιδα. Οι δυο τους, όπως πολλάκις έχει διαβάσει στο Sportal.gr, γνωριζόντουσαν καλά, είχαν συχνή επαφή, αλλά πλέον είχαν ανοίξει την κουβέντα για να συνεργαστούν και πάλι, αυτή την φορά ως προπονητής με παίκτη στην ΑΕΚ. Και τώρα που πλέον που η υπόθεση κλείνει, πάλι οι δυο τους είχαν συζήτηση.

Ο Λαμέλα βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα. Και μετά την αποθεωτική υποδοχή από τον κόσμο της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο, είχε και τις πρώτες του επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας. Με πρώτο και καλύτερο τον Αλμέιδα. Οι δυο τους ήταν σε ανοιχτή γραμμή προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή στην ΑΕΚ. Παρέμειναν όμως σε ανοιχτή γραμμή και τώρα που ο Λαμέλα είναι στην Αθήνα για να γίνει παίκτης της Ένωσης.

Δεν θα αποτελούσε καμία έκπληξη μάλιστα, να υπήρξε και συνάντηση χθες το βράδυ του Αλμέιδα με τον Λαμέλα. Άλλωστε πρόκειται για δυο ανθρώπους με εξαιρετική σχέση έτσι κι αλλιώς, που δεδομένα θα συναντιόντουσαν για δείπνο, αν βρισκόντουσαν στην ίδια πόλη, ακόμα και αν δεν επρόκειτο να συνεργαστούν.

Ο Λαμέλα περνάει αυτή την ώρα ιατρικές εξετάσεις. Επίσης τακτοποιεί τα τελευταία διαδικαστικά. Υπάρχει πιθανότατα ακόμα και απόψε να ανακοινωθεί επίσημα. Διαφορετικά αν δεν είναι αυτό εφικτό, οι ανακοινώσεις πάνε για αύριο. Πάντως δεδομένα ο Αλμέιδα ανυπομονεί να δει τον Λαμέλα να μπαίνει στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα για να πιάσει δουλειά με την ομάδα.