«Σε διαπραγματεύσεις με τη Βοϊβοντίνα ο Ραντζέλοβιτς»

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς

i

© Intime

«Σε διαπραγματεύσεις με τη Βοϊβοντίνα ο Ραντζέλοβιτς»

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 23:16 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:16 - 11.09.2024

Δημοσίευμα από τη Σερβία υποστηρίζει πως ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Βοϊβοντίνα, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς μπορεί να ανήκει τυπικά στον Ολυμπιακό, όμως μόνο θέση στο ρόστερ του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει. Κάπως έτσι, ο εξτρέμ των Πειραιωτών βρίσκεται σε καθεστώς πώλησης ή ακόμα και δανεισμού, κάτι που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Βοϊβοντίνα για να τον κάνει δικό της.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει δημοσίευμα από τη Σερβία, το οποίο τονίζει πως τόσο η πλευρά του παίκτη όσο η πλευρά του συλλόγου βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή φόρμουλα» για τη μεταξύ τους συνεργασία. Μάλιστα, ο στόχος του κλαμπ από το Νόβι Σαντ είναι να αποκτήσει τον επιθετικό με μορφή δανεισμού, όπως τονίζει το ΜΜΕ. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του 27χρονου στον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2025 και όπως όλα δείχνουν οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν σκοπό να τον κρατήσουν.

«Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο επιθετικός που αγωνίζεται στη δεξιά πτέρυγα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο του Νόβι Σαντ. Η πιο ρεαλιστική επιλογή είναι να φτάσει ο Ραντζέλοβιτς στη Βοϊβοντίνα ως δανεικός, με δυνατότητα εξαγοράς του συμβολαίου του. Πριν από έξι χρόνια, ο ταχύτατος αυτός ποδοσφαιριστής έφυγε από για λογαριασμό του Ολυμπιακού με μια μεταγραφή αξίας 550.000 ευρώ.

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί πλήρως στον ελληνικό σύλλογο και έτσι αποχώρησε ουκ ολίγες φορές ως δανεικός. Πέρασε την περασμένη σεζόν στη Ρούμπιν από το Καζάν, αλλά δεν έκανε την καλύτερη εντύπωση γιατί σημείωσε μόνο ένα γκολ σε 23 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ραντζέλοβιτς πραγματοποίησε 75 συμμετοχές με τους γίγαντες από τον Πειραιά, όπου σημείωσε επτά γκολ και πέντε ασίστ. Εκτός από τη Ρούμπιν, ο Ολυμπιακός τον έστειλε δανεικό σε ισπανική Λεγkανές και ρωσική Ουράλ. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο σερβικό ποδόσφαιρο και ο επόμενος σταθμός του θα μπορούσε πολύ εύκολα να είναι το Νόβι Σαντ», ανέφερε το δημοσίευμα του «maxbetsport».