Σε φουλ πρόγραμμα από την πρώτη προπόνηση ο Πιερό

Πιερό

i

Πιερό/©intime

Σε φουλ πρόγραμμα από την πρώτη προπόνηση ο Πιερό

Κώστας Τσίλης 13:37 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:48 - 11.09.2024

Ο Αϊτινός επιθετικός πήγε στα Σπάτα για πρώτη φορά και μπήκε κατευθείαν στο πρόγραμμα μαζί με τους νέους του συμπαίκτες

Ο Φραντζί Πιερό ήρθε στην ΑΕΚ έχοντας στις... αποσκευές του ήδη 400 αγωνιστικά λεπτά σε επίσημα ματς με την Μακάμπι Χάιφα. Όπως διαβάσατε ήδη από χθες στο Sportal.gr, θα μπορούσε ο Αϊτινός επιθετικός να μπει ακόμα και απόψε να παίξει παιχνίδι. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την εικόνα που έδειξε ο Πιερό, στην πρώτη του προπόνηση με τα κιτρινόμαυρα.

Ο Αϊτινός πήγε το πρωί στα Σπάτα, αφού γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και φυσικά πέρασε και από την μίνι τελετή... υποδοχής, έπιασε δουλειά με τον Ματίας Αλμέιδα. Έβγαλε κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης. Και μπήκε και σχετικά γρήγορα στο κλίμα. Έδειξε πως είναι πανέτοιμος. Κάτι που σημαίνει πως το πιο πιθανό είναι, πως θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς της Δευτέρας με τον Βόλα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!