Σε φουλ ρυθμούς Γκαρσία και Μαρσιάλ αλλά δύσκολη η απόφαση για αποστολή με τρεις φορ με ΠΑΟΚ

Μαρσιάλ

i

Αντονί Μαρσιάλ/©intime

Σε φουλ ρυθμούς Γκαρσία και Μαρσιάλ αλλά δύσκολη η απόφαση για αποστολή με τρεις φορ με ΠΑΟΚ

Κώστας Τσίλης 23:27 - 14.10.2024

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό, Γκαρσία και Μαρσιάλ συνεχίζουν να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς όμως δεν θα είναι εύκολο για τον Αλμέιδα να πάρει τρεις σέντερ φορ στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Η αλήθεια είναι πως πρακτικά η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ, θα ξεκινήσει από την Πέμπτη ή ακόμα και από την Παρασκευή. Όταν δηλαδή θα έχουν επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και οι τελευταίοι διεθνείς. Από την άλλη μεριά, τυπικά η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής, ξεκίνησε το απόγευμα, με την επιστροφή στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό.

Ο Αλμέιδα υποχρεωτικά θα περιμένει μέχρι την Παρασκευή για να φτιάξει το πλάνο για τον ΠΑΟΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:56 - 14.10.2024

Ο Αλμέιδα υποχρεωτικά θα περιμένει μέχρι την Παρασκευή για να φτιάξει το πλάνο για τον ΠΑΟΚ

Δεν θα έχουν επιστρέψει οι διεθνείς της ΑΕΚ πριν από το τέλος της εβδομάδας και ως εκ τούτου ο Αλμέιδα θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι να μπορέσει να καταστρώσει το αγωνιστικό του σχέδιο.

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε και σήμερα, όπως άλλωστε και την προηγούμενη εβδομάδα, τόσο τον Λιβάι Γκαρσία όσο και τον Αντονί Μαρσιάλ, να δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς. Αυτό καθαρά αγωνιστικά σημαίνει, πως αν δεν προκύψει κάποια αναποδιά στις επόμενες προπονήσεις, αμφότεροι θα είναι έτοιμοι για να τεθούν στην διάθεση του Αργεντινού τεχνικού για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο βεβαίως θα ισχύει και με τον Φραντζί Πιερό, όταν θα επιστρέψει από την Αϊτή.

Σ' αυτή την περίπτωση το δίλημμα του Αλμέιδα, φαινομενικά αφορά τον παίκτη που θα επιλέξει για την κορυφή της επίθεσης, στην ενδεκάδα για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Όμως ουσιαστικά, για τον Αργεντινό τεχνικό δεν είναι εύκολη ούτε η απόφαση για την αποστολή. Με δεδομένο πως είναι ένα παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, μοιάζει εξαιρετικά μεγάλο ρίσκο για τον Αλμέιδα, να θυσιάσει τρεις θέσεις στην αποστολή που θα επιλέξει, για παίκτες που αγωνίζονται στην κορυφή της επίθεσης.

Αν δηλαδή ο Αργεντινός τεχνικός πάρει και τον Γκαρσία και τον Πιερό και τον Μαρσιάλ, θα έχει έναν φορ στην ενδεκάδα και δυο στον πάγκο. Κάτι που δεν είναι μια εύκολη απόφαση, ειδικά από την στιγμή που ο Μαρσιάλ, δεν έχει ακόμα αγωνιστικό ρυθμό. Και μοιάζει δύσκολο να την πάρει. Είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν παιχνίδια που θα βρίσκονται στην αποστολή και ο Γκαρσία και ο Πιερό και ο Μαρσιάλ. Άλλωστε ο Γάλλος μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις. Όμως την δεδομένη χρονική στιγμή και με τις συνθήκες του παιχνιδιού, δεν μοιάζει μια εύκολη απόφαση.

Προφανώς και έχει σημασία πως θα εξελιχθεί η εβδομάδα. Σε τι κατάσταση θα είναι ο Γκαρσία, σε τι κατάσταση θα επιστρέψει ο Πιερό, ακόμα και σε τι κατάσταση θα είναι ο Μαρσιάλ. Όμως με μια πρώτη ανάγνωση, ειδικά γι αυτό το ματς της Κυριακής, μοιάζει δύσκολο να βρίσκονται και οι τρεις μαζί στην αποστολή. Χωρίς ωστόσο, να μπορεί να αποκλειστεί κιόλας.