Σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων μπήκε ξανά ο Γκατσίνοβιτς
i

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς/intime

Σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων μπήκε ξανά ο Γκατσίνοβιτς

Κώστας Τσίλης 18:54 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:11 - 14.08.2024

Ο Γκατσίνοβιτς δεν ήταν 100% έτοιμος για να ταξιδέψει για το πρώτο ματς της ΑΕΚ στο Βελιγράδι, αλλά τώρα πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος για την ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ταλαιπωρήθηκε αρκετά ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς με κάποιες ενοχλήσεις μετά το φιλικό της ΑΕΚ με την Τραμπζονσπόρ. Εξ ου και δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Κροατία για το πρώτο ματς με τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ. Όμως τώρα είναι πανέτοιμος για την ρεβάνς του Σαββάτου στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Ο Γκατσίνοβιτς έκανε μεγάλη προσπάθεια να προλάβει ακόμα και το παιχνίδι στο Μαξιμίρ. Παρόλα αυτά δεν ήταν εγκαίρως στο 100% και γι αυτό και ο Ματίας Αλμέιδα δεν τον πήρε στην αποστολή. Ωστόσο ο Αργεντινός τεχνικός, παρόλο που είχε δικαίωμα για μια αλλαγή, κράτησε τον Σέρβο χαφ δηλωμένο στην ευρωπαϊκή λίστα. Προφανώς με το μυαλό του στην ρεβάνς. 

Πλέον ο Γκατσίνοβιτς έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Και αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, θα μπει και στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου με τη Ντιναμό. Αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο θα αποφασίσει ο Αλμέιδα στην αυριανή τελευταία προπόνηση στα Σπάτα.