Σε κεντρικό σημείο το πανό για τον Μιχάλη: Οι πρώτες εικόνες από το Βελοντρόμ (gallery)

Σε κεντρικό σημείο το πανό για τον Μιχάλη: Οι πρώτες εικόνες από το Βελοντρόμ (gallery)

Βασίλης Μοιρώτσος 19:53 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 14.08.2024

Το Sportal βρίσκεται στη Γαλλία για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και σας μεταφέρει το κλίμα μέσα από το «Βελοντρόμ» λίγο πριν τη σέντρα.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για το ματς της χρονιάς... μέχρι το επόμενο! Οι «πράσινοι» φιλοξενούνται από τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» το βράδυ της Τρίτης (15/8,22:00, Cosmote Sport 2) στο δεύτερο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο και να πάρει τη μεγάλη πρόκριση στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με στόχο την είσοδό του στους ομίλους. Εκεί τους «πράσινους» τους περιμένει εκτός απροόπτου η Μπράγκα

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς την περασμένη εβδομάδα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο και κατάφερε να επικρατήσει των Γάλλων, οι οποίοι τα είχαν κάπως χαμένα!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ταξίδεψε στη Μασσαλία. 

Στη Γαλλία βρίσκεται και το Sportal, προκειμένου να σας μεταφέρει το κλίμα από το γήπεδο της Μαρσέιγ λίγες ώρες πριν τη σέντρα του παιχνιδιού του Τριφυλλιού με την γαλλική ομάδα.

Οι φίλοι της γαλλικής ομάδας κρέμασαν στην εξέδρα του «Βελοντρόμ» ένα πανό το οποίο αφορούσε τον αδικοχαμένο Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος έχασε τη ζωή του στα επεισόδια που έλαβαν χώρα την Δευτέρα (8/8) έξω από την Opap Arena.