Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Νιου Σεντς – Παναθηναϊκός

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Νιου Σεντς – Παναθηναϊκός

Λάμπρος Γκαραγκάνης 23:05 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:06 - 11.10.2024

Η ουαλική ομάδα άρχισε τη διάθεση εισιτηρίων για τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια στο Conference League, ανάμεσά τους και για αυτό με το Τριφύλλι στις 12 Δεκεμβρίου.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Νιου Σεντς, την Πέμπτη 12/12/2024, στο «Νιου Μίντοου» για την 5η αγωνιστική της League Phase του Conference League. Στο γήπεδο της Σριούσμπερι, η οποία αγωνίζεται στη League One της Αγγλίας, μια και η φυσική έδρα των Ουαλών, το «Παρκ Χολ», δεν πληροί τις προϋποθέσεις να φιλοξενήσει ευρωπαϊκούς αγώνες.

Στις 24 Οκτωβρίου, η Νιου Σεντς υποδέχεται την Αστάνα στο πρώτο παιχνίδι ομίλων εντός έδρας, στην ιστορία της, σε διοργάνωση UEFA. Την Παρασκευή (11/10) οι Ουαλοί ανακοίνωσαν τη διάθεση εισιτηρίων για όλα τα ματς της League Phase στην Conference League, κόντρα σε Αστάνα, Τζουργκάρντεν και Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθούν στο Σριούσμπερι.

Οι τιμές για τον αγώνα της 12ης Δεκεμβρίου, απέναντι στους Πράσινους, εκκινούν από 16 λίρες Αγγλίας. Την 1η αγωνιστική, στις 3/10, η Νιου Σεντς ηττήθηκε, με 2-0, στην Ιταλία από τη Φιορεντίνα. Με τον Παναθηναϊκό, από την πλευρά του, να μένει στην ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.