Σε πελάγη ευτυχίας ο Μαντί Καμαρά: Έγινε πατέρας!

Μαντί Καμαρά

Σε πελάγη ευτυχίας ο Μαντί Καμαρά: Έγινε πατέρας!

Μάνος Τσαλγατίδης 19:50 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:50 - 21.10.2024

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Μαντί Καμαρά απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Μαντί Καμαρά, που από τη Δευτέρα (21/10) είναι πατέρας ενός μικρού κοριτσιού!

Ο μέσος του ΠΑΟΚ αποκάλυψε ο ίδιος το ευτυχές αυτό γεγονός, αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες από το μαιευτήριο, στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, δεχόμενος φυσικά καταιγισμό ευχών από τους συμπαίκτες του.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής συνόδευσε τις όμορφες αυτές φωτογραφίες με ένα τρυφερό μήνυμα, στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Καλώς ήλθες κόρη μου. Τα παιδιά είναι κληρονομιά από τον Κύριο και ανταμοιβή από αυτόν. Σε αγαπάμε ήδη πάρα πολύ. Σε ευχαριστούμε που μας επέλεξες».

Ο Μαντί Καμαρά για την ώρα αποτελεί τον... ήρωα του ΠΑΟΚ πριν τις διακοπές, αφού στον αγώνα ο Αφρικανός χαφ ήταν αυτός που ξεκλείδωσε το παιχνίδι, καθώς στο 86ο λεπτό βρήκε δίχτυα με κεφαλιά και έβαλε τον ΠΑΟΚ σε ρόλο οδηγού.

Η απίθανη σύμπτωση είναι πως το ίδιο συνέβη και στην προηγούμενη διακοπή. Πιο συγκεκριμένα, την 1η του Σεπτέμβρη ο Δικέφαλος είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο. Εκεί κόντρα σε μια κάκιστη διαιτησία του Ζαμπαλά, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-2.

Μάλιστα, ο Καμαρά είχε σκοράρει και τότε με κεφαλιά δίνοντας μια σημαντική νίκη στον ΠΑΟΚ, στον δρόμο προς το back to back.