Σε ποιον αφιέρωσε ο Κανός το δεύτερο γκολ που σημείωσε κόντρα στον Λεβαειακό
i

© Intime

Σε ποιον αφιέρωσε ο Κανός το δεύτερο γκολ που σημείωσε κόντρα στον Λεβαειακό

Νίκος Καλαμπάκας 21:06 - 05.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:06 - 14.08.2024

Ο Ισπανός εξτρέμ σχημάτισε το γράμμα J μετά την επίτευξη του δεύτερου προσωπικού του τέρματος στον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Λεβαδειακού με σκορ 6-0 και ο Σέρχι Κανός σημείωσε τα δύο τελευταία τέρματα της ομάδας του.

Ο Ισπανός έχει αποδείξει ότι σημαντικό ρόλο στη ζωή του παίζουν οι δικοί του άνθρωποι. Ο ίδιος είχε χάσει προ λίγου καιρού τη μητέρα του, γεγονός που τον συγκλόνισε και τον είχε κάνει να της αφιερώσει το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Στην αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό, ο Ισπανός εξτρέμ βρήκε δίχτυα δύο φορές, στο τέλος του αγώνα. Ο ίδιος την πρώτη έκανε μια ακόμα αφιέρωση στην εκλιπούσα μητέρα του, ενώ στο δεύτερό του γκολ, σχημάτισε το γράμμα J και έστειλε φιλιά σε κάποιο πρόσωπο. 

Αυτό δεν ήταν άλλο από την αγαπημένη του αδερφή, η οποία ονομάζεται Judie. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν την ξέχασε, αφού κι εκείνη φαίνεται να είναι πολύ δεμένη μαζί του. Τα δύο αδέρφια προσπαθούν ακόμα να συνέλθουν από τον θάνατο της μητέρας τους και ο Κανός ήθελε να κάνει την αδερφή του να νιώσει λίγο καλύτερα. 

Για τον λόγο αυτό, μόλις σημείωσε το δεύτερό του γκολ αμέσως σχημάτισε το αρχικό γράμμα από το όνομα της Τζούντι, προκειμένου να της δείξει ότι μπορεί η απόσταση να τους χωρίζει, όμως θα είναι πάντα μαζί σε κάθε δυσκολία της ζωής!