Σε σοκ παίκτες και στελέχη του Παναθηναϊκού, έξω από την οικία του Μπάλντοκ (pics)

Σε σοκ παίκτες και στελέχη του Παναθηναϊκού, έξω από την οικία του Μπάλντοκ (pics)

Sportal newsroom 00:49 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 02:49 - 10.10.2024

Με το άκουσμα της είδησης του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, αρκετοί συμπαίκτες του και στελέχη του Παναθηναϊκού μετέβησαν στο σημείο του τραγικού συμβάντος.

Σοκ έχει προκαλέσει στον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο, ο ξαφνικός χαμός του αμυντικού του Τριφυλλιού και της Εθνικής Ελλάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ, από αδιευκρίνιστα, μέχρι στιγμής, αίτια. Ο 31χρονος βρέθηκε νεκρός, το βράδυ της Τετάρτης (9/10), στην πισίνα του σπιτιού του, με τις αρμόδιες Αρχές να ερευνούν τα αίτια θανάτου.

Στην οικία του Μπάλντοκ μετέβησαν, λίγο μετά τη γνωστοποίηση του συμβάντος, αρκετοί συμπαίκτες του, αλλά και στελέχη του Παναθηναϊκού. Άπαντες, συντετριμμένοι, προσπαθούσαν να μάθουν περισσότερα για το τι προκάλεσε τον χαμό του δεξιού μπακ των Πράσινων. Ο αθλητικός διευθυντής Γιώργος Τζαβέλλας, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου, ο επιχειρησιακός διευθυντής Σπύρος Βλάχος, οι Μπαρτ Σένκεφελντ, Ζέκα, Πέρεθ, Μάγκνουσον και Τόνι Βιλένα ήταν ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Μπάλντοκ, σοκαρισμένοι από το τραγικό συμβάν.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού. Η οικογένειά του έμενε, μόνιμα, στην Αγγλία.