«Σε συζητήσεις με τον Ουναχί ο Παναθηναϊκός» (pic)

Ο Αζεντίν Ουναχί

«Σε συζητήσεις με τον Ουναχί ο Παναθηναϊκός» (pic)

Λάμπρος Γκαραγκάνης 23:51 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:10 - 03.09.2024

Τον κεντρικό χαφ της Μαρσέιγ, Αζεντίν Ουναχί, συνδέει δημοσιογράφος με τον Παναθηναϊκό, κάνοντας λόγο ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για τη μεταγραφή του.

Ένα μεγάλο όνομα, με χρηματιστηριακή αξία στα 12 εκατ. ευρώ, μπαίνει στην ίδια πρόταση με το Τριφύλλι για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Ο λόγος για τον διεθνή Μαροκινό Αζεντίν Ουναχί της Μαρσέιγ, που σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χακίμ βρίσκεται σε συζήτηση με την αθηναϊκή ομάδα για τη μεταγραφή του.

Ο Ουναχί, αυτό το διάστημα, βρίσκεται με το Μαρόκο και προετοιμάζεται ενόψει των διεθνών υποχρεώσεων της Εθνικής του με Γκαμπόν και Λεσότο για τα προκριματικά του αφρικανικού Nations League. Ο Χακίμ συστήνεται, στον λογαριασμό του στο Χ, ως ειδικός στα θέματα της συγκεκριμένης Εθνικής ομάδας, του αφρικανικού ποδοσφαίρου, αλλά και της Μαρσέιγ. Στους Μασσαλούς ανήκει ο Ουναχί, με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027. Αυτή τη στιγμή φαίνεται να μην υπολογίζεται από την ομάδα του.

Αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, ως "8άρι", εκεί ακριβώς που αναζητάει ποδοσφαιριστή το Τριφύλλι. Πέρυσι είχε 35 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Στα προκριματικά του Champions League, το 2023, αγωνίστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό για 67 λεπτά στο 1-0 της Λεωφόρου και για 59 λεπτά στη ρεβάνς της Γαλλίας, όπου οι Μασσαλοί αποκλείστηκαν με 6-5 στα πέναλτι.

Είναι 24 ετών, 30 φορές διεθνής με το Μαρόκο, με το οποίο έχει και 5 γκολ. Πρόκειται για εξαιρετική, αλλά και ακριβή περίπτωση, ενώ δεν επιβεβαίωνεται, φυσικά, τίποτα από την Ελλάδα για την περίπτωσή του.