Από τον Ποντένσε και τον Όρτα μέχρι τον Κάρμο και τον Φορτούνη: Ημέρες εξελίξεων στον Ολυμπιακό για το σχεδιασμό της νέας σεζόν

Ο Μεντιλίμπαρ και ο Κοβάσεβιτς

i

© Intime

Από τον Ποντένσε και τον Όρτα μέχρι τον Κάρμο και τον Φορτούνη: Ημέρες εξελίξεων στον Ολυμπιακό για το σχεδιασμό της νέας σεζόν

Διονύσης Βερβελές 19:42 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:50 - 13.06.2024

Το θέμα του Τζολάκη έκλεισε και ακολουθούν αυτά των Ποντένσε, Όρτα, Κάρμο, Φορτούνη, Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς για τους «ερυθρόλευκους».

Σύντομα, όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός θα έχει εξελίξεις αναφορικά με το σχεδιασμό του ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρώτα απ' όλα όπως είχαμε αναφέρει και τις προηγούμενες ημέρες, με την επιστροφή του Κωνσταντή Τζολάκη από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική, θα τελείωνε το δικό του θέμα. Όπως και έγινε δηλαδή.

Τα είχε βρει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» από τις προηγούμενες ημέρες για την ανανέωσή του και πλέον ολοκληρώθηκαν και τα τυπικά, δηλαδή η υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο με την ομάδα. Το συμβόλαιο που είχε με τους Πειραιώτες μέχρι τώρα ολοκληρώνεται τέλος Ιουνίου και από ο Ολυμπιακός μετά από τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε ο ίδιος ιδιαίτερα στο Conference League, έκανε τις απαραίτητες κινήσεις για να εξασφαλίσει το «ναι» του Έλληνα τερματοφύλακα για νέο συμβόλαιο.

Από εκεί και πέρα τις επόμενες ημέρες πρόκειται ο Ολυμπιακός να «τρέξει» και τα υπόλοιπα θέματα που εκκρεμούν για το σχεδιασμό του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη αρχίσει τις διαπραγματεύσεις τους με τους δανεικούς ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα και ο λόγος για τους Ποντένσε, Όρτα και Κάρμο. Συγκεκριμένα, έχει γίνει η πρώτη επαφή με Γουλβς, Μπράγκα και Πόρτο αντίστοιχα.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά τα θέματα που θέλει να τελειώσει ο Ολυμπιακός για να προχωρήσει μετά και στις μεταγραφές. Είναι ακόμη το συμβόλαιο του Φορτούνη, επίσης έχει γίνει μία προεργασία και είναι σε θετικό κλίμα οι συζητήσεις, όπως και του Μασούρα αλλά και των Γιόβετιτς, Ελ Αραμπί.

Το κάθε θέμα είναι ξεχωριστό και υπάρχει σίγουρα διαφορετική αντιμετώπιση και προσέγγιση, αλλά είναι ζητήματα τα οποία οι Πειραιώτες θέλουν να τα ολοκληρώσουν σύντομα. Για αυτό και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στα θέματα αυτά, έτσι ώστε να μπορέσει ο Ολυμπιακός να προχωρήσει και στις μεταγραφικές του κινήσεις. Προκειμένου να φανούν ποια κενά θα υπάρχουν στο ρόστερ και να καλυφθούν από τη μεταγραφική αγορά.

Με Βαγγέλη Μαρινάκη η παρακάμερα του τέταρτου τελικού (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:54 - 13.06.2024

Με Βαγγέλη Μαρινάκη η παρακάμερα του τέταρτου τελικού (vid)

Ο Ολυμπιακός ανέβασε την παρακάμερα του τέταρτου τελικού της Stoiximan Basket League απέναντι στον Παναθηναίκό, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έδωσε το παρών στο ΣΕΦ, να συμπεριλαμβάνεται στο βίντεο της ΚΑΕ.

Βλέπετε υπάρχουν διάφορες πληροφορίες που έρχονται στο εξωτερικό. Στη Γερμανία πιστεύουν ότι ο Μασούρας θα συνεχίσει εκεί, στην Κύπρο βλέπουν τον Ελ Αραμπί για τον ΑΠΟΕΛ και στην Ιταλία ότι ο Γιόβετιτς θα επιστρέψει. Εν αναμονή…