Σε τεντωμένο σχοινί η προσπάθεια της ΑΕΚ για οριστικό deal με την Τσέλσι για Φοφανά

Φοφανά - Φωτ. IMAGO

i

Ντατρό Φοφανά

Σε τεντωμένο σχοινί η προσπάθεια της ΑΕΚ για οριστικό deal με την Τσέλσι για Φοφανά

Κώστας Τσίλης 21:23 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:23 - 06.09.2024

Η Ένωση εξακολουθεί να παλεύει να βρει κοινή συνισταμένη με τους Λονδρέζους για τις τελευταίες λεπτομέρειες που απομένουν για να κλείσει η συμφωνία με τον Ιβοριανό φορ, γεγονός που έχει φέρει την υπόθεση στο πιο κρίσιμο σημείο της

Μπορεί η ΑΕΚ να πέτυχε να στρώσει "έδαφος" προκειμένου να υπάρξει μια συμφωνία με την Τσέλσι για την μεταγραφή του Ντατρό Φοφανά. Όμως μια τέτοιου είδους μεταγραφική υπόθεση και με μια ομάδα αγγλική ομάδα, έχει μια σειρά από σημαντικές και περίπλοκες λεπτομέρειες που πρέπει να συμφωνηθούν, μέχρι να κλείσει οριστικά το deal. Κάτι που εδώ και αρκετές μέρες, δεν έχει συμβεί.

Τα τελευταία... μέτρα για να φτάσει η ΑΕΚ στην πιο ακριβή μεταγραφή της, είναι και τα πιο ζόρικα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:15 - 06.09.2024

Τα τελευταία... μέτρα για να φτάσει η ΑΕΚ στην πιο ακριβή μεταγραφή της, είναι και τα πιο ζόρικα

Στην Ένωση έχουν μπει στην τελική ευθεία για να κλείσουν την συμφωνία με την Τσέλσι για τον Φοφανά, ωστόσο οι λεπτομέρειες είναι και το πιο περίπλοκο κομμάτι μέχρι να κλείσει το deal

Τις περισσότερες φορές σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, ο "διάβολος" βρίσκεται πάντα στις λεπτομέρειες. Βάση συμφωνίας της ΑΕΚ με την Τσέλσι υπάρχει. Όμως υπάρχει και διαφορά σε μια σειρά από σημαντικές λεπτομέρειες που βάζει ως υποχρεωτικές η λονδρέζικη ομάδα στο τραπέζι και από τις οποίες επί της ουσίας προκύπτουν και άλλα οικονομικά δεδομένα. Στα οποία δεν είναι εύκολο να ανταποκριθεί η ΑΕΚ.

Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ εξακολουθεί να το παλεύει και να προσπαθεί να βρει και να προτείνει στους Άγγλους φόρμουλες, με τις οποίες θα ξεπεραστούν τα τελευταία εμπόδια για να φτάσουν οι δυο πλευρές σε τελική συμφωνία. Όμως με δεδομένο πως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί εδώ και αρκετές μέρες, η υπόθεση της μεταγραφής του Φοφανά, ισορροπεί πάνω σ' ένα τεντωμένο σχοινί. Και είναι σε οριακό σημείο. Άλλωστε ο χρόνος την ΑΕΚ την πιέζει πλέον πολύ. Πιθανόν και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Όχι όμως την Τσέλσι, που δεν δείχνει ευελιξία.

Πάντως η ΑΕΚ δείχνει πως θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που υπάρχουν για να κλείσει το deal και να πάρει τον Φοφανά. Ωστόσο αυτό θα πρέπει να γίνει μέσα στο επόμενο 48ώρο, καθώς αν διαπιστώσει πως η υπόθεση οδηγείται σε αδιέξοδο, θα χρειαστεί να στραφεί άμεσα σε εναλλακτικές λύσεις.